Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KrisztiánH

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már pár órával az MSZP, DK, Párbeszéd és Momentum koordinált jelöltállításának (!) bejelentését követően megindult a károgás- és véleménynyilvánítás cunami a közéleti szereplők és az állampolgárok részéről is, ugyanis ebből az "összefogásból" kimaradt az LMP és a Jobbik. Mi a probléma? - Sokan…..
Felkerült a Netflixre a II. Erzsébet életét feldolgozó sorozat, a The Crown a teljes második szezonja. A tíz új részben foglalkoztak a készítők Fülöp, edinburghi herceg gyermekkorával, nőügyeivel, Margit hercegnő házasságával, de a korszak egyik leghíresebb szexbotrányával is. A történet nagyjából…..
Úgy néz ki akkorára nőtt a Kevin Spacey körüli botrány, hogy a Netflix inkább leállítja a Kártyavár (House of Cards) utolsó évadának a forgatását, legalábbis ezt állítja a Deadline. A stábnak ma reggel küldtek egy közleményt, amiben közölték, hogy meghatározatlan időre felfüggesztik a gyártást. A…..
Tanácsadójával üzent a Fehér Házba...
KrisztiánH 2017.06.15 23:25:07
@laci_52: 1. A globális átlaghőmérsékletben természetes változás nem 50 év alatt történik, hanem több száz.

2. Hiteles tudományos cikkek százai jelennek meg évente, melyek az antropogén hatások miatt jóval felerősödő klímaváltozásról. A tudományos cikk attól tudományos és a klímaváltozás attól modell (nem pedig hipotézis), hogy érvekkel, adatokkal, mérésekkel, matematikai és fizikai számításokkal van alátámasztva. (www.nature.com/nature/journal/v416/n6882/abs/416723a.html, www.pnas.org/content/103/39/14288.full, iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/6/4/044022/meta)

3. Ha 0,1 fok, ha 78 fok az ember okozta globális hőmérséklet növekedés mértéke, akkor sem kell szétszennyezni a bolygót üvegházhatású gázokkal, teleszemetelni az óceánokat, erdőket kiirtani, más fajokat kiirtani stb.