Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rol33

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képen egy valóságban megalkotott optikai illúziót láthatunk. Szerintetek hogy készülhetett a kép? Annyit elárulhatok, hogy a toll valószínűleg nincs meghajlítva...
azAlaza Szemezgessünk 2009.05.22 10:46:00
Szoktatok híreket olvasni, nézni, hallgatni? Veletek is sokszor előfordul, hogy valami állati nagy baromság ragadja meg a figyelmeteket? És olyan kérdések sora fut végig az agyatokon ilyen esetekben, hogy például "Ez ki a faszt érdekel, de tényleg?" vagy az, hogy "Most…..
azAlaza K.O.-MET 1. rész 2009.05.05 11:42:00
Reggel, még tompán, magam elé bámulva vitettem fel magam a mozgólépcsőn. Élveztem, ahogy a jeges huzat a pofámat simogatja... Ettől kicsit felélénkültem és elkezdtem fókuszálni, mivel tekintetem egy szép, színes plakátra vetődött. Sajnos a mozgólépcső kitartóan haladt a…..
azAlaza All hail techno Viking 2009.05.04 09:22:00
Talán passzol az előző bejegyzéshez ez a mostani. Persze tudom én, hogy ez nem friss áru, de milyen blog lenne már ez, ha techno Viking nem szerepelne rajta? Ugye? Szóval tessék megnézni, kicsit lassan indul be a cselekmény, de érdemes megvárni:) Én nem tudom, hogy ez most valami…..
azAlaza The return of the blogger:) 2009.04.23 13:07:00
HELLÓ!      Majd' egy év hallgatás után visszatérek és folytatom az írást. Kicsit módosítok majd egy-két dolgon, pl. a blog kinézetén és a kritikák stílusán is. Az elmúlt egy évben elég sok blogot olvastam rendszeresen, sok olyat is, melyek főleg…..
Igen, ezt is megértük... mire megszokjuk 2008-at, már el is köszönhetünk tőle. A helyzet az, hogy... nem akarom hosszúra nyújtani, közhelyekkel megtölteni mondandómat, így is biztos unjátok, hogy kismilliomodik alkalommal futtok bele egy óévi búcsúztatóba/újévi köszöntőbe,…..
Jön a Karácsony, így az oldalt is aktualizáltam hozzá! Hó még nincs itt sajnos/szerencsére, mindenki döntse el. Én személy szerint kicsit örülnék, ha lenne.Ezúton szeretnék előre is mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni a Baaad Movies csapat nevében...
Rol33 2008.12.21 18:50:08
Halállista.Egy füzet, amibe, ha beírod egy ember nevét, miközben magad elé képzeled az arcát, az illető meghal. Mindenki szeretne egy ilyen listát a saját birtokában tudni. A japán animegyártók egy félelmetes sorozatot készítettek ebből az abszurd alapötletből.Adott egy fiatal…..
A listázások korát éljük, ez van. Heti rendszerességgel emlékezünk meg, hármas-négyes-ötös-tizes fogatokban pocsék filmekről. Nem csak az abszolút nulla kategóriásoknak lesz itt helye, a nagy csalódások, az elrontott ötletek szintén sorra kerülnek és természetesen, szigorúan…..
Rol33 2008.11.15 14:00:00
Üdv. Tudom kommentem el fog veszni a sok között, pont ezért is írom ide. Nem hiszem, hogy bármelyik fikázó is elolvasná, ha meg mégis, nem fogja fel. Szóval:
Van aki szivesen olvas listákat, véleményeket, kritikákat tudja mi jó, mi rossz. Én 1 ideje kommenteléssel is felhagytam időhiány miatt. Nem értem, hogy van fikázásra időtök kedves kommentelők.
Igen, ha már itt tartunk. Hogy is nézzen ki 1 komment? Legyen tartalmas, művészi, esetleg rímekbe szedett? Mi lenne ha egyszerűen csak kultúrált lenne? Ha meg fikázol érvekkel tedd. Akkor most felteszek 1 kérdést:
Komolyan bármelyikőtök azt hiszi, hogy bármit el tud érni kommenteléssel? A hülye belátja nincs igaza? Volt már erre példa? Megdicsérnek ha rímekbe szeded gondolataidat?
Bizonyára meg, és? Jobb ember lettél?
Nem kell helyesen sem írni, csak próbálj már ember maradni, de mutasd meg a világnak mekkora 1 fasz vagy.
Én örülök, hogy vannak emberek akik vezetnek blogot, és nem saját maguk miatt... Ilyenkor kialakul 1 társaság és lehet vitatkozni, megosztani élményeket, jelen esetben filmélményeket, vagy elmondani mi nem tetszett.
Kint volt az indexen, és? Meg se nézem kint volt-e, ki nem szarja le az indexet? Hol nem szarom le az indexet? Én most az indexen vagyok? Indexről akarok olvasni? Milyért olyan nagy szám 1 index?
Hozzatok már fel értelmes ellenérvet, mi az már, hogy a nagy szájkaratés bebüfögi, hogy 1OO de gáz, hozzál már fel mást te idióta. Belekötsz amibe tudsz a jót meg se látod... Fenyegetőzöl interneten? Remélem egyszer úgy helybenhagynak téged, hogy soha többet meg se mersz szólalni...
Én nem értek egyet VVega listájával, 1ik kedvenc filmem (The Godfather) még csak a top 50ben sincs benne. És? Nem egyezik az ízlésünk. Nem leszar engem? Esetleg gyötrődhetnék, hogy milyért jó, hátha meg tudom győzni (nem, őt nem lehet :D)
Én nem láttam se a Cars se a Transformers filmet, csak belenéztem. Cars ksiebb korosztálynak (azért szerintem mocsok felett van vmivel), Transformers meg pókember szinten van...

Mindenki azt csinál amit akar, remélem nem megy el kedvük a kedves szerkesztőségnek (nem fog, de jól esik normális komment is...).

Mind1 ennyi volt időm, nem győztem emg senkit, nem lettem jobb ember, viszont vesztegettem az időmet és még le is fognak fikázni, ez magyarország... Hibáakt se javítok nézzétek el pls. (át se fogalmazom)

(Mindenki nézzen magába és döntse el, miylen ember ő? Kicsit többet tegyétek fel magatoknak kérdést és legyen önkritikátok...)
Üdv.
Baaad Movies Massage Him!!! XDXDXD 2008.10.17 22:36:22
Sok Mortal Kombat-fan készít nagyszerű videókat, de ez a kis szösszenet egyszerűen leírhatatlanul jó. Nem is írok többet.(Az új videó a hétvégén biztosan felkerül, méghozzá egy olyan filmről, amit már vagy öten ajánlottak nekünk :-)  )..
Rol33 2008.10.18 13:40:45
Laugh-nevess Itt a vég! 2008.09.27 16:09:58
A blognak a szerkesztését befejezem! A blogot nem adom oda/adom el senkinek! Nem törlöm csak nem szerkesztem. A cuccokat amiket kaptam Kábeltelevíziótol és Rolandtól nagyon köszönöm! Remélem azért továbbra is hasonlóan vicces életetek lesz!Sziasztok!Lebbencs..
Sziasztok!Sajnos rossz hirt kell közölnöm veletek. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmit fogok irni, de sajnos meg kell tennem. Az egészségi állapotom nyártól nem a régi. Nemrég kórházba kerültem, azért nemjelentkeztem az igért bemutatókkal. Tegnap, azaz hétfőn engedtek csak…..
  Supervillain musical, pöpec csapattal, kitűnő story-val, fülbemászó dalokkal.Ha tetszett az előző mondat, hidd el, érdemes tovább olvasnod (ha meg nem, akkor is kötelező :) ). A történet a következő: Dr. Horrible életébe nyerhetünk bepillantást, aki az…..
Laugh-nevess Videók 2008.09.23 14:52:12
Sajnos valószínűleg ez az utolsó friss. Itt van egy (sajnos) betiltott XBOX 360 reklám:   És a Feleshop:  Kösz Roland!..
A film rendezője az a Darren Aronofsky akinek a Forrás című csodát is köszönhetjük. Én azt láttam előbb és többek között az a mű és rendezőjének eredetisége is ösztönzött a Rekviem egy álomért megtekintésére. A történet nyáron kezdődik. Rögtön…..
"A természet néha csúfot űz belőlünk. E rémes torzszülött szerencsétlen édesanyja, már négy hónapja a méhében hordozta a magzatot, amikor megtámadta őt egy vérengző vadelefánt! Csúnyán elbánt vele, egy ismeretlen afrikai szigeten. A végeredmény itt látható…..
Megérkezett a már a 2. évad előzetesénél megemlített új külső! Innentől ez lesz az oldalunk külsője, és valószínűleg ezt csak bővíteni fogjuk további rossz filmek dvd borítójával a következő évadban(remélhetőleg azt is megéljük). Az is előfordulhat, hogy lesz 1-1…..
Kubrick-sorozat, ötödik rész. Stanley egy újabb műfajba tett kirándulást 1964-ben, ez pedig a politikai szatíra volt. Elöljáróban csak annyit, hogy a Dr. Strangelove... annyira jó, mint amennyire hosszú a címe. Nagyon-nagyon.Az alkotás a kőkemény hidegháború időszakában…..
Rol33 2008.09.20 20:11:52
A fiatalok kufircolása a tavalyi évben debütált a Torontói filmfesztiválon, igencsak jól fogadták (később tiltakoztak is ellene az ilyen-olyan szervezetek). A kanadai rendező, az a Martin Gero, kinek ismertebb munkája a Stargate: Atlantis, ott íróként tevékenykedik. Én töredelmesen…..
...és tényleg az!!! Ezt a rettenetesen elbarmolt olasz maszlagot nálunk egyedül az örök favorit, a Versus tudta lenyomni az igénytelenség terén, de az is csak hajszálnyira. Egyszerűen feldolgozhatatlan! A látottakért felelősséget nem vállalunk! Sorter..
Half Pécs Squad A hét lemeze #12 2008.09.16 14:35:00
The Streets - Everything Is Borrowed (2008) -Ki a franc az a Mike Skinner? Ez a kérdés még a zenei téren tájékozottabb egyének szájából sem tűnik furcsának – ma Magyarországon. Nem akarok belemászni ennek a miértjeibe, (az simán megérdemelne egy külön cikket) de…..
Rol33 2008.09.16 19:45:56
messze van még :D
tegnap találtam 1 rádió állomást: 93.60
minden hétfőn este 10-12 megy rock műsor... egész jó, érdemes meghallgatni
www.rocklexikon.hu/

whistleblower: dubstep/breakbeat/ambient
fogalmam sem volt micsoda, én metalban vok otthon :D
olyan kínai mint sztem neked: folk metal, thras metal, death metal, black metal stb. :D

utánanéztem és annyit vettem ki belőle h műanyagzenék... sose hallgattam
ízlések és pofonok

ha már rapnél tartunk:
www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0
www.youtube.com/watch?v=zqnM-IyYYDs
www.youtube.com/watch?v=mopHLF348Lc

Tupac volt a rap "királya". Én már rég nem hallgatom, nem is ajánlom senkinek rap-et, de ha már hallgat, akkor "jót "hallgasson. (amennyire rap jó lehet és ha lehet, akkor azt 2pac mutatja) :D
Hm, ha jól emlékszem a blog hasábjain még nem szerepelt videójáték a történelem során.Hát, most ennek is eljött az ideje, hisz a Batman: Arkham Asylum impozáns külseje mellett, tűnik olyan ígéretesnek, hogy hű legyen a franchisehoz. A címből sejthető, hogy az Arkham…..