Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelediup

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belevágtak, csinálják, mi pedig drukkolunk nekik. Végre valakik, akik nem csak panaszkodnak, hanem összedugják a fejüket és akarnak, tesznek.Mai tesztünk blogposztja...
kelediup 2011.07.03 08:16:01
www.youtube.com/watch?v=OFuWxoIkyJE
es az oldal hozza:
www.motion-sim.com/

egy kicsit mas arkategorio, de szivesen kiprobalnam mindkettot.
Nem rég voltam nyaralni. Amikor leszálltam a Spanyolország dél-keleti részén fekvő kisváros, Almeria repterén, az első dolgom az volt, hogy bérautó után néztem, a szállás ugyanis 100 kilométerre volt a reptértől. Az igazság az, hogy csak visszafelé kellett volna a bérautó,…..
Márk próbált küzdeni a blog vonzereje ellen, de persze nem tehetett semmit, hisz esetlen és gyenge. Így aztán nem is tehetett mást, mint hogy megírja nekünk kalandját, amit egy önjelölt Forma-1 pilótának köszönhetően élhetett át. Nem akartam külön postban beküldeni, mert…..
autózz! Ki a hunyó? 2008.07.28 12:23:00
Ethan rengeteg kérdéssel bombáz minket miután felvázolja az esetet amit látott. A dolog egyik összetevője a szabályszegő állampolgár, aki valamilyen megfontolásból fityiszt mutat a többieknek és elhúz a búsba. Ezek után nem csoda, hogy a dugóban csücsülők vérszemet kapnak és…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
kelediup 2008.06.03 15:00:20
Május harmadikán, a budaörsi Auto Expo területén volt az az esemény, amelyre hetek-hónapok óta készültem, és természetesen a végén gyakorlatilag lekéstem: a nagy tavaszi BMW-találkozó. A mókát a Cápa BMW Klub szervezte, de csatlakozott a menethez a Magyar BMW Autóklub, a 02-es…..
kelediup 2008.05.06 12:44:47
de.wikipedia.org/wiki/BMW-Pkw#.C3.9Cbersicht_der_Entwicklungscodes itt talalhatok a egesz szepen a kodok. Most az F30-on dolgozok. :) Udv Munchenbol