Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lovacska30

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van élet az elválás után? Erre a kérdésre keresi a választ következő posztunk, melyben a felek már a szakítás után vannak és lassan ráébrednek arra, hogy mégsem bírják egymás nélkül. Posztírónk tőletek várja a választ egy egyszerű kérdésre: miért nem tudnak elszakadni,…..
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
lovacska30 2010.08.04 13:39:15
szerintem az igazság valaholközépen van.. én 32 vagyok es nincs férjem sem gyerekem, néha eszembe jutnak a statisztikaák h a kor elöre haladtaval egyre nehezebb, és nagyobb az esély a rendellenességekre.. de mindig lenyugattaom magam azzal, h en azt szeretnem h mindketten boldogan varjuk a babát es mindketten örüljünk neki, nem pedig az egyik fel igy kenyszeritse az akaratat a masikra.. sokszor a baratnöim - és ez bőven vicc- akik rossz hazassagban élnek vagy mar el is valtak es egyedül maradtak egy-ket gyerekkel nyaggatnak, h miert nem hazasodunk mar össze es szülök.. na részükröl ez azert eleg komolytalannak hangzik.. ök a kis projectjeiket kipipaltak, es most szenvednek egyedül vagy együtt.. hat en ebböl köszi nem kérek.. én szeretem annyira a kedvesem, h megvárom mig megérik rá.. amugy szerintem minnel jobban nyaggatjak az embert vmivel annal kevesbe akarja... ha meg beken hagyjak öket majd megérik bennük a gondolat.. legalább is az én pasim ilyen.. baromira makacs, ha barki barmivel nayggatja annal rosszabb (legyek en vagy a szülei..) viszont ha beken hagyjuk akkor magatol is eljut ugyan oda, csak sokkal kevesebb kinlodassal jar, és sokkal hamarabb..
és az anyagi oldalt is megértem az Anyukam egyedül nevelt, az apam meg csak gyerektartast sem volt hajlando fizetni vállás után.. (mondjuk mig hazasok voltak akkor se nagyon akart beszallni semmibe..) nagyon nehéz egyedül felnevelni egy gyereket egy fizetésböl és iskolába járatni.. néha eszembe jut h idöszerü lenne, de akkor mindig arra gondolok, h inkabb most hajtok meg arra h képezzem magam es egy olyan munkakörböl menjek el szülni ahol annyit keresek amiböl meg tudunk elni akkor is ha barmi történne..
Kedves posztolo, hagy beken a párod.. ha szereted akkor nem akarhatsz olyan dolgot rakenyszeriteni amit nem akar egyenlöre, ha meg nem szereted akkor meg miert akarsz neki szülni??
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
lovacska30 2010.07.27 17:00:16
@Kivancsi: igen ez a külön orszag nekem is tetszik.. miert ne kaphatnanak 20 meteres szögesdrottal körbekeritve benne 320.. ha sajat orszaggot szeretnenek (ha mar ugy is a fel fizetésünket oda adjuk egy darabon kipróbálni megér.. legalabb egy helyen lennének, és amit megkapnak onna a magyarok szabadon kiköltözhetnének megkaphatnak az uj lakasokat amiket a romaknak szannanak amugy is..
lovacska30 2010.07.27 17:04:35
@groggil: melyik reszet.. hat nem tudom pontosan most mennyien vannak de reszaranyosan... kapnanak egy nagyobb varosnyit vagy ket varosnyit valahol a tanyavilagban es osszak be.. ott aztan megtermelhetnek az elelmüket vagy az allatok ennivalojat h legyen hus meg tej.. nem kellene sok embert sem atköltöztetni, egyszerü lenne a hatarokat szemmel tartani.. en el tudom kepzelni...
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
lovacska30 2010.07.22 16:12:00
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: na jo de Debrecenben 200 Ft a begro.. legalabb is tavaly összel annyi volt- iagz mar itt gyanusnak kellett volna lennie:DDDD megneztük pont olyan volt mint 6 eves koroban:DDD
Praxis Egy édesapa halála 2010.06.29 06:00:00
Szia, Praxisblog! Néhány hete olvasom a blogot. Minden egyes alkalommal azt érzem, hogy az isten mentsen meg a magyar egészségügytől.Mostanra annyira felgyülemlett bennem mindent, hogy szíves közlésre adom azt a levelet, amelyet sosem küldtem el apám halála után - túlságosan fájt…..
Soha nem felejtem el azt az ügyeletes (házhoz kihívott) orvost, aki a (mint utóbb kiderült) szélütéses nagybátyámnak azt merte mondani, hogy vannak nála sokkal betegebbek is, és szedje össze magát. Semmilyen gyógyszert nem írt fel, nem vitette el kivizsgálásra, csak leszidta és…..
Mit lehet tenni, ha párunk nem akar közös fedél alá cuccolni velünk? Következő sztorinkból kiderül, hogy a családi fészek néha nagyobb vonzerővel bír, mint a barátnő lakása. Levélírónk nem egy másik nőre, hanem másik lakásra féltékeny.   Csaj vagyok, 25 éves –…..
lovacska30 2010.03.23 15:02:56
@madpapa: bevallatam:) es rendesen megírtam tanítóbácsi kérem.. tessen szives lenni megköpködni...:)))
@AntiChrist: a problema? hat hol ugy erzem hogy van hol ugy h nincs.. pl h miert jo ez h együtt lakunk de megsem? mert gyakorlatilag igen officially meg megsem.. penzkidobas és tekintve h ezt csinaljuk mar több mint egy éve igy mar lakva megismerkedtünk... (elötte volt masfel ev mikor hetente parszor otthonaludtam.. - de most mar nbagyon ritkan van ilyen annak meg idejet sem tudom, h mikor aludtam otthon ugy h Ő ne aludt volna ott velem:DDDD
lovacska30 2010.03.23 15:11:50
@daat: igen abszolute lehetseges.. söt.. gyanitom h nagyon betalatal.. masik albit nem kellene talani hanem csak a sajata alberlöinket kirakni.. igen az egy hónap felmondasi idö tenyleg ijesztö- nekem is- bár en mar atgondoltam ezt (azert is mert regen mindig ö hozta szoba az összeköltözest es en voltam a fö para gep, h akkor mi lesz velem sajat vár nélkül:DDD)es arra jöttem ra h ha baj hála Istennek van jopar baratom ahol lakhatnék mig kiköltöznek az alberlöim..
lovacska30 2010.03.23 15:34:18
@daat: hat ez teny, zsák a foltjat ket paragep:DDD de nem beszeltünk arrol h neki kellene haverokhoz menni, hisz adott esetben en jobra el ö maradhatna a lakásban mig az allbérlöi kiköltöznek.. mármint abban az esetben ha ketten berelnenk egy nagyobbat.. de amugy ertem amit mondasz es tiszteletben is tartom.. volt idö amikor persze pörögtem h mi a baj aztan miota megbeszeltük azota nem agyalok, megbekeltem és boldog vagyok igy is- bár néha belem bujik egy kisördög és nagyobb lakasra, nagyobb elettterre vagyom.. de megértettem h ö egyenlöre igy boldog es nekem az a fontos h boldog legyen
nem fgogm nyuzni es olyan helyzetbe belekergetni ami ebben a pillanatba ugy erzi h nem adna eleg biztonsagot.. örülök h azokat irtad maiket en is gondoltam:))
@madpapa: ááááááááááááááááá, hat hogyan venném én a bátorságot, hogy meg egy ugyan ilyen poszttal untassam a tisztelt nagyérdeműt... hiszen szinte ugyan az.. de igazad van szánom bánom a bünömet a partizán akcióm miatt, többe nem fordul elö igerem :))
Sziasztok! Egy dunántúli városban dolgoztam eladóként egy "nonstop" (valójában 06-22-ig nyitva tartó) abc-ben. Egy ismerősöm ismerőse volt a tulajdonos és bár nem szeretem az ilyen protekciós nyomulást, de mivel már hónapok óta nem volt munkám és két kiskorú…..
lovacska30 2009.12.31 11:42:06
hat sajnos ez nagyon sok helyen megy igy.. meg diak koromban a Balcsin dolgoztam nyaron nekem is volt hasonlo incidensem, nem penz miatt hanem mert nem ugy alakultak a dolgok ahogy a fönököm elettarsa kigondolta.. Ö is mondott minden felet en meg (soha nem birtam igazan befogni- remelem eza korral menni fog) persze vissza szoltam ö is nekem jött en meg persze csapkodtam vissza a tulaj nő allt közenk h ne verekedjünk persze ki voltam rugva hat cserebe azert az Apehnak mi is irtunk az exemmel egy levelet meg egy par vendeg kartonjat is csatoltuk h mi nem talaljuk hozza szamlat hatha nekik sikerült.. Persze arrol fogalmam sincs mi törtent aztan..
Es a mostanu melohelyem sem sokkal jobba sajna.. Multi.. És persze dolgoznunk kella mas kb noveber utolso hete ota tulorazom folyamatosan, karacsonykor szo sem lehetett arrol h barki is szabira menjen.. Ma ugy volt h csak este 10 ig kell maradnunk de csak sikerült elintezni h a rendszerek amiket hasznalunk hajnali 1ig menjenek... Annyibol meg jo a helyzet h a tulorat kifizetik de szerintem vannak olyan dolgok amiket nem lehet megfizetni.. pl h 23 an este 10 re ertem haza- ugy össze vesztema fönkömmel es mondtam h a többit holnap mar es haza megyek...
Nagyon sok mulik azon h mmennyire hagyjuk magunkat- en itt meg a kis csoportunkban sok mindenre mondok nemet a többiekhez kepest.. Persze amikor a beren kivüli jutatasokat nyirbaljak meg akkor meg jöna duma h örüljünk h van munkahelyünk..
boldogabb Új Évet mindenkinek!!
Kicsit információhiányos ez a történet (milyen hitel? melyik biztosító? stb), de még így is érdekesnek tűnt. Megtudhatjuk, mi történik akkor, ha a vélhetően fedezetként szereplő ház megsemmisül a 20 éves hitel 2. évében: Rettenetesen kétségbe vagyunk esve! Augusztus…..
lovacska30 2009.09.28 18:04:41
@Bodzaszedő Manager: lehet mar valaki irta, de sajna ez sem jo megoldas, ha ket biztositast kötsz a biztositok boldogan benyelik a penzed de ha karod keletkezik es elballagasz mindket biztositoba h felvedd a biztositast az sajna biztositasi csalas.. :((( hat ilyen szomoru a helyzet, en a helyedben nem fizetnek ket biztositas ugy sem fogdsz mindkettötöl penzt kapni, csak max meg jol meg is büntetnek..
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
lovacska30 2009.09.15 11:54:32
@tlantos: hat ugy h tavaly vettem az autot es eredetileg "c-s" rendszama volt, az atiratast nem en inteztem es mivel nem voltam tul jartas ezekben az ügyekben ezert mikor a kezembe nyomtak a renszamot es az uj forgalmit nekem nem tünt fel h vami meg hianyzik es most szombatig senkinek mig a rendörök ki nem szurtak.. rendesek voltak mert nem vontak be a forgalmit..
a szevedöm megvan:))) csak a matrica veszett el.. lehet h en veszitettem el lehet h soha nem is kaptam meg nem emlekszem mar.. de ez igy szomoru, h az egesz rendszamot le kell cserelnem egy matrica miatt.. azert köszönöm a segitseget (amugy ilyenkor a parkolo matricamnak is annyi?)
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
 Gyakran ér bennünket a kritika, hogy csak a munkavállalók véleményét publikáljuk és a munkaadói oldalt figyelmen kívül hagyjuk. Természetesen eszünk ágában sincs diszkriminálni senkit, arra biztatnánk a munkáltatókat, hogy gyakrabban írjanak nekünk, akkor mi is gyakrabban…..
lovacska30 2009.07.20 14:54:33
@Azhát: :(((de mia fene az a dildo?? tenyleg komolyaa kerdeztem...
@KopaszMercis: egyre kivancsibb vagyok mit is kell nalatok csinalni.. adatot rögziteni sajnan nem mennek.. ennyiböl en nem jönnek ki- sajna a mostani fizeteseböl sem nagyon.. szoval mire is kerestek embert? (van ket diplomam, bezselek angolul es nemetül, van 5 ev multis tapasztalatom, 2 ev IT es 3 penzügy)
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Ismét Vega posztját olvashatjátok. Bevallom, én végigröhögtem az egészet, szenzációs!Árufeltöltőként rengeteg időt töltök az eladótérben (napi 4-5 órát), így volt alkalmam megfigyelni, hogy milyenek is a tipikus vásárlói szokások. Ezekből szemezgetek alant. MultipackEz az…..
lovacska30 2009.06.12 11:57:46
hat sok az igazsag abban ami fönt elhangzott, (es nagyon hasonlit a stilus is a tecso könyvekhez, azis nagyon vicces, aki megnem olvasta ajanlom szives figyelmebe).
A szavatossagi idöröl h csak annyit h ha hosszabb idöre vasarolunk azert nem mindegy, ha csak egy kakaot veszek es tudom h mar hazaig sem birom ki mert mar az uton megiszom nem szoktam nagyon nezegetni,ha masnap jar le akkor is mindegy hisz 1 oran belül elfogy.. amugy en azt tapasztaltam h rengeteg termek van ami szavatossagi idön tul is ugyan olyan jo es ez ervenyes akar tejtermekre is.. volt mar h tejet ittam otthon majd elgondolkodtam h mar reg vettem es meg mindig jo, mar napok ota lejart-pedig higgyetek el h nagyon finnyas vagyok ra, hamarabb kiszurom mint barki akit eddig ismertem-na ilyenkor szoktam elgondolkodni, h mit is arulnak tej helyett, hisz a tejnek svanyodnia kene ugye (rohadni semmikepp..-az az amikor keserü a szaga es a ize is ha esteleg kostolna vki)
Andie- egyetertek h ök vannak ertünk es mi hordjuk oda a penzünket amiböl ök elnek, DE ne felejtsük el h ök is emberek ugyan olyanok mint mi jo es rossz napokkal, keves penzert dolgozzak magukat hülyere. En nem erzem magam kiralylanynak h mindenki az óhajomat lesse es hajbokoljon, szerencsesnek gondolom magam abbol a szempontbol, h eddig meg ha vkivel normalisan beszeltem az normalisan allt hozzam. Persze vannaok olyan dolgozok is akik belefaradtak es belefasultak ebbe az egsz robotba, en is azt gondolom h nekik at kellene gondolniuk h milyen mas munkalehetöségük lenne, mert senkinek sem jo ha utaljak amit csinalnak, de attol meg nemhinnem h az a helyes ha a vasralok pökhendien kioktatjak öket, van eleg bajuk miert kell meg megalazni, fenyegetni öket?
lovacska30 2009.06.12 16:18:47
@Andie: alapvetöen egyet ertünk akkor csak nem ugy fogalmaztad meg.. nekem ebböl eleg hisztisnek tntel, de bocs ha felre ertettem.. h nem alkalmas masra azt nem tudjuk.. nekem az is eszembe jutott h ha nem lenne alkalmas lehet enm unna igy, mert fel sem fogna h milyen szar neki.. de abban igazad van h aki nem birja az embereket az ne valszzon olyan melot ahol emberekkel kell lennie egesz nap..