Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurva

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mark Iuliano a TvPlay adásában értékelte a Juventus idei menetelését, kiemelten kezelve az idén kellemes meglepetéseket nyújtó játékosokat. „Kenan Yıldız csodálatos dolgokat mutat, rengeteget fejlődik, és tudom, hogy nagyon jól teljesít edzésen, a fejlődésre koncentrál, és kiegyensúlyozottan…..
Gyurva 2024.02.11 19:33:08
@west30: Pontosan !
Andrea Pirlo Juventusa a Sampdoria elleni magabiztos győzelemmel kezdte az új szezont, s a bajnokság második fordulójában egy igazi rangadón, az AS Roma otthonában kell folytatnia. A zebramezesek keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Matthijs de Ligt, Alex Sandro, valamint Federico…..
A Torinóba látogató Atlético Madrid fölött aratott 1:0-ás diadallal a Juventus bebiztosította, hogy a csoport győzteseként lép majd tovább a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, így a csoportok második helyezettjei közül kap majd ellenfelet. Az olasz rekordbajnok számára így már tét…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünet után a Juventus ismét a pályára lép, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja elkapni a ritmust, hiszen az olasz rekordbajnok a szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonában vendégszerepel szombat délután. Az Atalanta, mely a Bajnokok Ligájában is…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
Gyurva 2019.04.16 22:33:05
@MeGmOnDtaM: milyen rinya b+? Nézed te a meccset? Jönnek itt ezek a gyökerek, hogy ilyenkor kell támogatni igazán a csapatot mikor nehéz.. hagyjuk már.. Lélektelen fos ez a csapat nulla középpályával akik milliárdokért fociznak a bajnokok ligájában
A csereként beálló Ronaldo fejesének köszönhetően a Juventus megmenekült a vereségtől a bergamói vendégszereplés alkalmával, azonban a naptári év utolsó mérkőzésén a zebramezes csapatnak most a kiváló formát mutató Sampdoriát fogadva kell majd méltó teljesítménnyel és…..
Gyurva 2018.12.29 13:31:26
@Bianconero: Most volt egy kaput eltaláló lövése, szerintem tőle ez a minimum. A mezőnyben nem mutat semmit pedig hátrébb van tolva, gyenge mindig leszerelik. Szerintem egy hatalmas nagy nulla!
Gyurva 2018.12.29 14:16:22
@Quentin_KR: haha, jó vicc Benatia ha játszik akkor mindig kapunk róla egy gólt, tavaly a BL is rajta ment el.
A Juventus a könnyűnek aligha nevezhető decemberi versenynaptár következő állomásához érve, újabb fontos mérkőzéssel folytathatja menetelését a nyolcadik bajnoki cím felé. A jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzés miatt péntek estére kerülő összecsapáson a mostanra a…..
A zsinórban megnyert hét bajnoki címet követően a Juventus magabiztosan futhat neki az új szezonnak, amely során nem lehet más a célja, mint megvédeni hazai egyeduralmát, s mellette kísérletet tenni az európai dicsőségre is. A zebramezes csapat idegenben, a Chievo vendégeként…..
A Juventus számára nagyszerűen alakult az előző forduló, hiszen a zebramezesek előbb emberelőnyben játszva, a sírból hozták vissza a mérkőzést és a három pontot az Inter otthonában, majd az üldöző Napoli másnap súlyos vereséggel távozott Firenzéből, így a két csapat…..
Gyurva 2018.05.05 21:21:47
@m.martin91: Mégis honnan lenne rutin ha minden ötödik meccsen játszik? Én jobban kedvelem mint chiellini t, mert amit ő művel az katasztrófa.. félek ha nála van a labda. Amúgy ezt Buffon rontotta el.
A Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, amikor a kiesőjelölt SPAL és Crotone elleni döntetlenekkel, valamint a Napoli ellenében hazai pályán elszenvedett vereséggel engedte, hogy mindössze egyetlen pontra olvadjon előnye a bajnoki tabellán.  A zebramezesek sorsolása távolról sem nevezhető…..
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
A csalódást keltó bergamói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően nehéz hét vár a Juventusra, hiszen előbb a kiváló bajnoki formát mutató Lazio, majd hét közben a Sporting Lisszabon látogat majd Torinóba, s Massimiliano Allegri csapata számára mindkét…..
Gyurva 2017.10.14 19:57:58
@Ámok: Imádom az ilyen gyökér megmondóembereket. Te juventus szurkoló vagy? Meg a Napoli végig így fog szárnyalni... biztos. A szezon végére mindig kipukkan a Napoli lufi, több éve így megy.
Gyurva 2017.10.14 20:02:34
@Ámok: A bajnokság első veresége.. te már rögtön temeted a csapatot meg tudod, hogy nem lesz scudetto.. Rozi a jós.
A címvédő Juventus továbbra is őrzi százszázalékos teljesítményét az olasz élvonalban, s most a Fiorentina együttesét fogadva kell folytatnia a sorozatot, s begyűjtenie a soron következő három pontot. A Juventus keretéből továbbra is hiányzik majd Sami Khedira, Claudio…..
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
Spanyol források szerint a Juventus 33 millió eurós ajánlatra készül André Gomesért, mindazonáltal a Barcelona 50 milliós árat határozott meg. A huszonnégy éves portugál játékost a Valenciától vette meg a katalán csapat 35 millió euró plusz 20 millió euró bónuszokért,…..
A Juventus a hírek szerint kész 45 millió eurót fizetni a Bayern München csapatának Douglas Costa játékjogáért, miután a futballista beleegyezett a klub által kínált 6 millió eurós fizetésbe. A tegnap beszámoltunk arról, hogy a brazil futballista ügynöke Torinóba látogatott…..