Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MelodySweet

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Feltételezem, hogy a blog iránt hirtelen megugró érdeklődést a címben említett film megjelenése okozta, ezért foglalkozom vele egy kicsit. Egyelőre csak belenéztem a filmbe (angolul) és elolvastam, hogy miről szól (szintén angolul), ezért csak néhány kulcskérdésre szeretnék röviden válaszolni.…..
MelodySweet 2017.06.14 16:32:13
@King of Shadows:

Na látod én nem értek a politikához(szégyen és gyalázat), nem azért mert nem érdekel, hanem mert túl jóhiszemű vagyok és túl sok energiával jár utánanézni hogy kinek vannak tettek a szavai mögött, ki mit miért csinál... Független hírforrások se nagyon vannak(Miért is lennének?), úgy kell össze ollózni az információkat. Tehát az már csak hab a tortán hogy fogalmam sincs kit miért köveznek meg :c

Utálják a kritikusok? :D Tudod mi érdekelne? Ez is vígjátékszerű mint a többi vagy inkább nem is tudom a horror azért erős kifejezés. Inkább misztikus. A bemutatójából nem jött le. :)

Már nem először olvasom hogy Téged nem a fő cselekményszál vagy a főszereplő köt le hanem valami teljesen más. Még a végén kiderül hogy a kritikusoknak van igaza és Te valami teljesen más szemszögből nézed a dolgokat :P
Rendben, megbeszéltük! Hagyok egy kis időt amíg nem zaklatlak, hogy megírd a posztod. Ne kapkodd el, legyen jóóó hosszú (amit aztán nem olvasok el mert még nem láttam a filmet). :)
MelodySweet 2017.06.14 22:05:40
@King of Shadows:

Igen, ezért is magyarázkodtam hogy Sithis ne könyveljen el buta libának. :D

Alig várom hogy lássam! :)
MelodySweet 2017.06.15 15:15:49
@King of Shadows:
Na ezen most nagyon jót nevettem :D