Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a bukott monk

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wong Ji Csüng mester ernyedten üldögélt egy mohos sziklán. Nem ment valami fényesen a meditálás. Sajgott a háta, folyt az orra, ráadásul állandóan az a tetves, buta, hülye vicc járt a fejében Buddha szakálláról... Aztán valami halk, bátortalan neszezést hallott a háta megett.…..
-- Nohát, elérkezett az ideje, hogy az utolsó kapun is átkelj, hű tanítványom.-- És akkor végre megvilágosodom?-- Ó, igen. Tehát, mit mond a zen buddhista szerzetes a sarki gyrososnak?-- őőőő, ...őőő, ...őőő... Egyet, mindennel. -- válaszolta. És megvilágosodott.Ti pedig…..
-- Szegény Zsötem, ezt jól megjárta. Így elrabolni, megkínozni, ezt jól megszívta...-- Az élet szenvedés - már mondtam volt. De halld a tanmesét, ami eszembe jutott erről az esetről:Egy szép napsütéses nyári napon, szerény ebédjük elköltése után a szerzetesek kinn…..
-- Mondd, Mester, neked nem hiányzik ez a mi pöffeszkedő, önhitten korlátolt Zsötem atyánk?-- Ó, nem.-- De, Mester, végül ő is a mindenség része, nem?-- Ó, igen.-- Hátha, valami baja esett... Kitörte a lábát a zuhany alatt, nem tud mozdulni, csak nyöszörög, éhezik, és…..
-- Vell, helló, Steyer, Loeb & Hufferhead? Hádújúdú... Vacc nyú? ---- Ju nó, one nekem problem picikét. Itten one one hitelrontó, jesz, rágalmazó. Be kellene perelni. Rontja nekem biznisz.----Jesz. Jesz. El kell venni neki a kedvét. Meg mindenét. Ti vagytok a legjobbak! Mindenét…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
a bukott monk 2006.12.07 10:19:58
jezuskrisztus.blog.hu/2006/11/30/gyarlo_kocsogok_pustuljatok
Bánjátok meg vétkeitek, és hallgassátok meg az igét, mert az Tüzes Angyal lejöve és haragra gerjede, és leszesz sírásnak rívása, meg az fogaknak csikorgatása, meg az nyöször...
Christoff M. Peebody (California, Church of the Happy Glory)
Kreatívok, art direktorok, marketingesek, figyelem! Szolgálati közlemény: Ne keverd öszze a zent a feng shuival! Ne illusztráld a zent (vagy ha már összekeverted, akkor a feng shuit) lapos kavicsokból halmozott torony fotójával! Ne végy magadhoz rizst, mert…..
-- Hű harcostársam, itt az idő, hogy annak a maradi bunkó, rasszista Tyimofevnek is az orra alá dörgöljük a szticháriont. -- ...-- Jól van, jól van, meditálj csak tovább, én addig elmesélek egy roppant tanulságos történetet:Mikor Wong Ji Csüng a világot járta, egyszer…..
-- Vell, vell egy szinging láma... Nálunk one szinging láma nagy sóba: Düzni hercegnők (sex, money) a frigóban..., vell on ájsz. Ottan dalol láma duettot a dizőzzel, mer nagyon blú. Csináltak belőle big (sex, money)  kartún: Ól sak ap... -- Merült el valami negédesen…..
-- Jut eszembe: Hány bukott zen buddhista szerzetes kell a tantrikus szexhez?-- ?-- Három. Egy: aki csinálja. Kettő: aki nem csinálja. Három: szürke kavics felett libbenő jázminszirom.-- Gyötrelem, akkor mi kevesen vagyunk hozzá...-- Meditálj még erről egy sóhajnyit!-- ...*-- ...*--…..
Kacagós Csütörtök Esték a Csarnokbannovember 30. kapunyitás: 22.40hChristoff M. Peebody (California, Church of the Happy Glory) tiszteletes ünnepi előadása:Boldog az Úr és boldog az Ő Nyája, avagy nevessünk együtt, abban leli az Úr csak az örömét!Azután közösen celebrált…..
-- Van itten ez a szentimentális, sitkós duma a futkározó egerekről, meg én már akkor is itt voltamról, meg bezzeg, hogy vereslik a szememről, csillognak a metszőfogaimról, meg efféle hatásvadász durrogtatások. Nade... Tessék vállalni az orcánkat! Tessék fotót felrakni…..
-- Hű Ébenbőrű Harcostársam most elmondok neked egy tanmesét, mely arra világít rá, hogy a kereszjén miszticizmus nem más, csupán szofista allegória. (És itt nyugodt szívvel gondolhatunk akár arra a szofira is amit, derék bölcsészként a szájunkba veszünk és szívunk. És…..
    Tudod-e, jó csatlósom, hol téved Zsötem barátunk? -- kérdezte Wong A Bukott Szerzetes hű ébenbőrű harcostársát.-- ?-- Itt ni.-- ??-- Az élet szenvedés.-- Kaphatnék még egy Cohibát?-- Te élveteg disznó, még sokat kell tanulnod...És ilyen kedélyesen…..