Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak Norrisz!

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stefó küldte el egy induló vállalkozás linkjét, amelyik nagyjából a multi level marketing beszervezős-jutalékos rendszerének megfelelően tervez alapvető élelmiszereket árulni. Ez nem lenne önmagában akkora durranás, ha nem lenne ellenállhatatlanul vicces, ahogy a klasszikus…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
csak Norrisz! 2010.08.09 19:38:06
@szemtanú - alibit nem igazol!: @ColT: @botticelli: kérném tisztelettel a parasztozás mellőzését. Köszönöm!
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
csak Norrisz! 2010.05.18 19:47:08
Tesco, tesco...
Emitt egy mostanában indult levél, mit szóltok hozzá?

Tárgy: Tesco!!! Már megint. Még mindig Május 30-án távollétünkkel tüntessünk ellenük!

Kedves honfitársam!

Amennyiben egyetértesz a lentebb leírtakkal, kérlek küldd tovább minél több ismerősödnek. Olyan ismerősöknek, akikről feltételezed, hogy hasonlóan gondolkodnak, mint te és akik továbbitják majd minél több ismerősüknek.

Tesco!!! Már megint. Még mindig…
Hálából, hogy adókedvezményekkel működhet nálunk, hogy kedvezményesen, vagy ingyen jutott működési területekhez, a Tesco magyarországi áruházláncolata 20-30 százalékkal magasabb áron adja áruit, mint a szomszédos Ausztriában, zömében rossz minőségű termékeket forgalmaz és jövőre azt tervezi, hogy honfitársaink helyett szlovák beszállítók látják majd el iparcikkekkel a lánc magyar egységeit
Kisöpri a magyar árukat a Tesco?

Szinte minden más terméket külföldről vásárolna jövőre a magyarországi
Tesco a friss élelmiszereken kívül.

A multinacionális vállalat elképzelései szerint 2011-től honfitársaink
helyett szlovák beszállítók látják majd el iparcikkekkel
a lánc magyar egységeit - tudta meg lapunk piaci forrásból.

Emiatt idehaza több ezer kis- és közepes vállalkozás kerülhet csődbe.

Információink szerint a kiszervezés egyelőre a friss élelmiszereket nem
érinti, ugyanakkor a Tescóban árusított többezernyi iparcikk hazai beszállítójának
jövője veszélybe kerülhet.

Ráadásul a lépéssel a magyar költségvetés is súlyos bevételektől eshet el,
hiszen azok a hazai beszállítók, akik partnerei maradnak a Tescónak, az adózási szabályok szerint nem itthon fizetik majd meg forgalmuk után az áfát.

A kis alapterületű Tesco Expressz áruházak árubeszerzéseit már manapság sem
a Tesco itteni központja, hanem a szlovák beszerzés fogja össze.

Emellett egyre több szlovák beszállító jelenik meg a Tesco áruházakban, akik többféle előnyt is élveznek a magyar versenytársakkal szemben. A hazai kiskereskedelmi forgalom egyébként is óriásit zuhant az elmúltévben, ám ez nem a válság hatása, hanem a kormányzati megszorításoké.

>Akkor lesz esély az Ország emelkedésére, amikor a Magyar ember munkát teremt magának. Tehát a városi a termelői tejet, kenyeret, gyümölcsöt, húst.... veszi , a vidéki pedig a Magyar gyárakban (ilyen alig van- belegondoltál , kinek volt érdeke szétzúzni őket?), üzemekben előállított termelőeszközöket, ruhákat, gépeket.... veszi. Másként NEM fog menni, KÉPTELENSÉG, hogy bármilyen kormányzat beindítson egy ország gazdaságát e nélkül.

Amennyiben egyet értesz a fentebb leírtakkal, kérlek, „tiszteld” meg a Tesco-t a távolléteddel május 30-án, vasárnap!
Tudassuk velük, hogy helytelen gyakorlatot folytatnak, hogy mostani tevékenységük hosszú távon rosszat tesz nekünk.
Május 30-án”csináljunk” nekik szép üres parkolókat, áruházaikon belül üres sorokat.
Az egység csodákra képes.

Szeretjük őket, de csak akkor, ha ők is szeretnek minket.
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..
csak Norrisz! 2010.01.03 03:17:18
Imittto levele volt az első igazi durva lökés a szeretet ünnepébe, úgyhogy mi most el is kezdünk meghatódni ezen a rövid kis Nők Lapjába illő történeten. Sziasztok! Épp az ímént hívta kollégámat a felesége hogy levelet kapott - igazi papír alapút - a Liget…..
csak Norrisz! 2009.12.23 11:47:45
@Manci néni, a szomszéd: a fizimiskád alapján ezt el is hiszem :)
A Homár amikor csak teheti, nem fogyaszt se vajat, se margarint, de biztos van akit érint a Delma legújabb vad fejlesztése, a vajízű margarin. A terméket felfedező Pitta sajnos nem volt elég bátor egy rendes teszthez, úgyhogy akinek van tapasztalata, kommentelje bátran, milyen is az…..
Januári volt a történet, amiben faragic a Samsunghoz fordult plazmatévéje miatt, amibe beleégett az RTL Klub logója. A Samgung egy fél évvel korábbra dátumozott, LCD-tévéről írt "szakvéleménnyel" annak idején gyorsan elhajtotta, de ő nem adta fel. A Békéltető…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
csak Norrisz! 2009.07.01 22:15:15
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
csak Norrisz! 2009.06.12 22:51:06
@vazsmegyeigerdezsház: ebben a furcsán értelmezett liberális magyar világban sajnos egyre többeket érdekel a másik segglyuka...
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
csak Norrisz! 2009.05.23 00:45:01
Titokzatos okból európai, sőt világszintű szolgáltatást várt a cégtől a magát "egy szerencsétlen HP-tulaj"-nak nevező olvasónk, de aztán nagyot padlózott. Pár hetes, új gépe egyszer csak nem működött, mint kiderült, a memóriamodulok mentek tönkre. Hiába az…..
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..
Gyászhírrel folytatjuk az önfeledt kárörvendést, ugyanis mint az várható volt, a mávosok a mai közgyűlésen nem szavazták meg az 5 milliárdos hiány visszatermelésére irányuló pótdíj befizetését, így a PSZÁF hamarosan felfüggeszti az egyesület működését. A 195 ezer naiv…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
Levélírónk ígérete szerint ez a poszt 100 nyomtatott példányban fog kikerülni különböző benzinkutakhoz, mintegy figyelmeztetésképpen: látod, ha szarakodsz, kikerülsz a Homárra. A bankjegytrükkre válaszként adott "uram, olvassa a homár pont hu-t" mondat pedig…..
Az előrecsomagolt, klasszik téliszaláminak álcázott gagyi egyéb szalámiba könnyen belefuthat a felületes vásárló, de azért az mind tudjuk, hogy milyen márkák készítik a valódi 100 napig érlelt, gyerekkorunkban csak hó elején ízlelt, népszerű magyar terméket. Gábor az…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
A Homár nem egészen érti, mit vártak az emberek egy olyan hipermarketlánctól, amelyik a termelői árak alatt vásárolt cuccokból saját noname márkákkal felvértezett Lidlnek illetve a kínai piacoknak állít konkurenciát. A Velvet jól kioknyomozta, hogy szinte minden kizárólag…..
csak Norrisz! 2008.05.20 16:22:53
László a mobilról is ingyen hívható zöld számmal járta meg, a Microsoft ugyanis átirányítja ezeket a külföldi ügyfélszolgálatához, ami viszont már nem ingyenes:Ott kellett volna ma lennem a Corvinus Egyetemen! Ja, és persze tojásra is szükségem lett volna, hogy megsorozzam vele…..
Új paranormális balesetveszélyre hívja fel a házasodók figyelmét Zugló önkormányzata. Házisárkány fotóbizonyítéka arra enged következtetni, hogy korábban többek szemét kidobták rizzsel, illetve előfordulhatott tömeges egymásraborulás csoportképeknél. A virágszirom…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
csak Norrisz! 2008.05.18 21:17:58
csak Norrisz! 2008.05.19 14:07:29