Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariana.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
Ariana. 2017.10.26 05:08:00
@Ballib cenzúrázók réme 25: Ha a diszkóban szedsz fel egy nőt ezzel, akkor lehet (bár nem járok diszkóba, nem ismerem az ottani párzási rituálékat). De ha a főnököd kér meg, hogy beszéljetek a munkáról az autójában, akkor előveheti a farkát előtted?
Annak meg, hogy felnőttként egy színdarabban mit csinál, semmi köze ahhoz, hogy tizenéves naiv lányként akkor sem zaklatunk valakit. Ha színdarabban valakit pisztollyal a kezében látsz, a valóságban is félni kezdesz tőle? Felnőttkorban már illik tudni megkülönböztetni a történetet a valóságtól.
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..
Ariana. 2017.08.29 02:04:13
@wyrm: Téged is megizélhetne valaki, kicsit frusztráltnak tűnsz :D
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
Villanyóra-ellenőrzésre hivatkozva jutott be 2 férfi a szolgáltató nevében olvasónkhoz, és már csak benn árulták el valódi céljukat: tartozás miatt kikapcsolni jöttek az áramot. Sírással, rendőrségi jelenléttel és akciófilmes elemekkel dúsított elképesztő történet következik. Vajon mi történt…..