Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtomAntiPatikus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
AMindenkit meglepett (talán még őt magát is), hogy Nicolas Cage legújabb megőrülése nem a DVD-polcok alsó felén kötött ki, hanem szuperlatívuszok szárnyán bejárta a világsajtót és az internetet. Egy felsőfokú jelzővel talán én is még hozzá tudok járulni ehhez, azt ugyanis még sehol nem láttam…..
AtomAntiPatikus 2018.09.22 20:30:06
@danialves: a film szar. Hogy erről te hosszan szellemionanizalsz az nem fáj szerintem senkinek. Csak viccesen szánalmas. :)
Ahhoz valami ertekeset kellene leraknod, hogy számítson mit mondasz és esetleg meg tudj bántani. De eddig ez nem nagyon jött neked össze. :)
Mostanában igyekszem a lehető legtöbbet járni moziba (esetemben ez kb kétheti rendszerességgel egy film). Egy-egy film előtt nem tudom megállni, hogy bele ne olvassak egy-két kritikába, hogy mégis mire számítsak. Na, ez az, amiről azt hiszem, hamar le kell szoknom. Két filmet is láttam a…..
A filmes világ sztárjai visszaélnek az esetlegesen megérdemelt ismertségükkel, és a bámészkodók bedőlnek ennek a trükknek. Azért, mert valakit ismerünk valamely művészeti ág képviselőjeként, még nem emeli pulpitusra egy másik alkotói folyamatban. A képernyőn szerzett respect nem váltható át sem…..
AtomAntiPatikus 2018.05.17 13:15:46
@Fotósképző: Radasul ne felejtsuk el, hogy amit ma korbeonanizalnak a mugyujtok es kritikusok, azok egyszeru megrendelesre gyartott iparosmunkak voltak. Gondoljunk csak a reneszansz nagyjaira, vagy a francia impresszionizmus drogos alkoholistaira. :D
Szoval tehetseges muveszek voltak, de van olyan "huuu de draga" festmeny, amit valamelyik ket ora alatt osszedobott a dorghianytol remegve, csak hogy bagoert eladhassa es opiumot vehessen az arabol. Le se szartta, hogy van e muveszi erteke annak amit csinalt. Nem is gondolt ra. :D
Ma meg azt mondjuk hogy "huu, haaa, milyen mely mondanivaloja van ennek a kepnek". :D
Kritikusok. :D
Nem tudom, történt-e hasonló eset a sztálini Szovjetunióban, mint ami a film elején látható (egy hangfelvétel, pontosabban a főtitkár kedvéért megismétlik az egész Mozart-hangversenyt), de simán el tudom képzelni. Ennél abszurdabb dolgok is megestek a személyi kultuszok félelemtől átitatott…..
AtomAntiPatikus 2018.03.22 08:53:48
@Bicspesz Elek: isten hozott elvtárs hogy megy most az óradíj? ;)
"Stranger Things", "Twin Peaks" - hangzottak a párhuzamok a német Netflix-sorozat, a Dark kapcsán. És első látásra tényleg hasonló koncepcióról van szó: egy atomerőmű árnyékában élő, Winden nevezetű német kisvárost láthatunk, ahol rejtélyes eltűnések, még rejtélyesebben…..
AtomAntiPatikus 2018.01.13 19:57:41
@danialves: az altalad leirtaknak nem sok koze van altalaban semmihez sem, kiveve a szellemi onanizalasodhoz, mikozben a fejedben kiralylany vagy. Elkezdtem olvasni a "cikket", majd az elso blokk utan felgorgettem es a gyanum be is igazalodott, hogy kit olvasok. :)
     Az MTV nosztalgiacsatornája ismét műsorra tűzte a Linda című klasszikus sorozatot, mi pedig azonnal ráharaptunk, s gyerekeimmel - akik körülbelül annyi idősek, mint én voltam a széria forgatása idején - esténként együtt bámuljuk e remeket. Jó-jó, a verekedős jelenetek megmosolyogtatóak és…..