Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajradhk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkit megdöbbentett a Debrecen visszalépése..
hajradhk 2017.06.11 17:50:52
@OliBLOOD: Figyelj nincs értelme vitatkozni véleményem szerint.. Nyilván jobban érintett vagyok ebben az ügyben, mint te.. Mindenki a saját csapatát védi, de ez így is van rendben, ha debreceni szurkoló lennél, te is hasonlóan kampányolnál mint én, ha pedig én Dunaújváros szurkoló lennék, lehet én is így állnék hozzá. Erről az első második esélyről annyit, hogy szerintem mindenki érdemel második esélyt és ha nem él vele, akkor a továbbiakban nem kell foglalkozni vele. Én is úgy gondolom, hogy találnak csapatot, viszont családos emberekről beszélünk, akiknek gyerekeket, háztartást kell fenntartani és most potom pénzekért kuncsorognak.. Bizonyos más kluboknál is vagy éppen van pénz vagy nincs, kialakul helyzet után nem igazán megy el újra bizonytalan helyre, erre értem, hogy ki lett cseszve velük. Éltem át hasonlót nem rég én is és kibaszott szar tud lenni.
Azért pedig ne haragudj, ha kiforgattam a szavaidat, nem a vita generálás volt a szándékom. A szövetség amúgy maga írt a honlapjára olyat, hogy esetlegesen segítenek, nem mi kértük. Hidd el, hogy mi is mindent megteszünk.
hajradhk 2017.06.13 23:05:37
@Tillasz: Na most te a Mocsári Attila vagy a Szilágyi Levi vagy? :DDDDD Mert más nem őket védené. :D Inkább a Levi! :D
hajradhk 2017.06.14 13:39:57
@alvering2: Én nem vagyok elkeseredve, de érdekes, hogy a vezetőséget védi, hogy honnan tudom én hogy ki mikor tudta meg..Ha nem közülük való miért ezzel jönne? Tudom amit tudok és beállíthat engem valaki a hiteltelennek én tisztában vagyok vele, hogy első kézből vannak az infóim.
Nem indul a DHK a 2017/2018-as MOL Liga szezonban!..
hajradhk 2017.06.10 11:31:55
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat...
Mélyen NEM tisztelt elnök úr, mi a fa.....t csinált az elmúlt 4 évben? Talán a saját építkező vállalkozásodba feccölted a csapat pénzét/tartalékait?... ezért tartunk most itt ahol. Körülvetted magad primitívebbnél primitívebb az igazgatáshoz semmit nem értő "szakemberekkel", akik a csőd szélére juttatak egy amúgy teljesen jól működő csapatot... Hitegettétek a közönséget a hatalmas igazolásokkal, miközben a játékosok 3 hónapja nem kapnak fizetést, majd a fejükhöz vágtatok ennyit a pénteki értekezleten, hogy ennyi volt (teszem hozzá fapofával). A játékosokat sajnálom, akik a sajtóközlemény kiadása után, (mivel az összes csapat értesült a kialakult helyzetről) minimális összegekért fognak tudni igazolni Pestre, Újvárosba vagy ahova éppen még beférnek.. Több csapat már ki alakította a keretét. Mocsári és Szilágyi hónapok óta tudtátok, hogy mi a helyzet és ezeknek a játékosoknak lehetőséget sem adtatok arra, hogy eligazoljanak és ne alamizsnáért kelljen játszaniuk és kuncsorogniuk. Gyenes Dávid kapusedzősködését úgy harangoztátok be, mintha ő akarná ezt csinálni a klubnál, holott kész tények elé állítottátok, hogy nem kell első számú kapusnak, sőt még másodiknak se lehet menni, de mivel szerződése volt így ennyit odab..sztatok az orra alá, hogy nesze csináld ezt... Udorító háttér, undorítóbbnál undorítóbb vezetés, de legyetek büszkék, végülis sikerült egy klubot a csőd szélére vinnetek történelmet írtatok!!!!!! Gondolom azért a ti s.ggetek meg van mentve, nektek nem kell kényszerűen távozni....
hajradhk 2017.06.13 23:10:42
@Tillasz: Levente vagy Attila nem tudom melyik vagy a ketto kozul, de a Levit sanszosabbnak tartom. Tudom, amit tudok.. Erdekes, hogy csak az en irasommal van a problem mikor mas is hasonlo dolgokat ir, csak nem azert mert ez az igaz? Masokat meg lehet gyozni, hogy en hulye vagyok meg nem tudok dolgokat, de en tisztaban vagyok vele kikkel beszeltem (tobb ember is), es 1-nek a szava szent es serthetetlen szamomra! ;)