Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pufi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pufi 2010.12.28 17:21:20
@Biscione:
Az egyeni szolasszabadsagot kar lenne idekeverni.
A uj mediatorveny szerintem is finoman szolva aggalyos, de azert nem kene tulzasokba esni.
Mai ajánlónkat mindenképpen a Lost maraton első napjával kell kezdeni, hiszen az RTL úgy döntött, hogy a második évad utolsó 4 epizódját két nap alatt lezavarja, sőt, még egy felzárkóztató részt is beiktat, szóval akár csömörünk is lehet a kopaszemberes sorozattól. Ma…..
Orosz József tegnapi mutatványa után Aczél Endrétől az alábbi levelet kaptuk: "T.uram, mielőtt lebarmozzuk a másikat, illene talán tájékozódni. A kérdéses esetben az a sajátos 'körülmény' adódott, hogy a hallgatag hölgy közölte: nem mondja meg a nevét, ő csak ül…..
Csütörtök este, punnyadás, mindenki menjen moziba, vagy olvasson könyvet (ajánlom pl. a Friday Night Lights-ot) mert megint nem lesz semmi értelmes a tévében. Hogy a fenében ajánlhatnánk jószívvel olyan fos filmeket, mint pl. a TV2 21:15-kor kezdődő Golyóálló című…..
comment:com Hírek keddre 2006.11.28 10:31:00
Hírek szerint a 24 januárban induló új évada az eddigieknál is durvább lesz, a készítők azt ígérik, hogy minden egyes részben újabb és újabb katasztrofális fenyegetések elé néz majd Dzsekkbáuer és kis csapata. Nyugi, úgyis megmentik Amerikát.A Maffiózók szintén januárban…..