Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Martondav

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
Martondav 2017.06.10 07:13:40
@Roadster68: Jujj! Én tudom ki az aki a szállóból írogat és oly hevesen érvel. Téves nem az 5 fő valamelyike. Ráismertem a lekezelő, fölényes modorára: "Volt a világ minden táján" . A kifejezéseire: doksi, játsza az agyát, az érveléseire pl.: írigység vegyél magadnak jakuzzit és fulladj bele. Az egész buta észjárására, észjátszása: 2 kommentelőként majd csak megvédi a mundért, a másik hülye és ő mindent jobban tud. A "megtehetem, van pénzem" is átjött a kommentjeiben. Nem hiába az okos tudja, hogy a stílus maga az ember, mert igazad volt mindkettő "ő". (Szándékos a kis betű.) De ha a kétkedés pislákoló szikrája ütötte volna fel a fejét a lelkem legapróbb zúgában az üzenetírás módja és a rövidítések teljességgel nyakon öntötték azt. Volt szerencsétlenségem és a saját szememmel olvashattam ezeket a rövidítéseket. Egész Dombóvár ráismerne a nőre szerintem. Mert valóban nő ( ismét jogos a kis betű). Ha valaki ismeri őket, tudja, hogy a tulajdonos úr semmit nem ír személyesen, amúgy nem is olvasgat netes fórumokat, hacsak "vki" meg nem mutatja neki. Abban viszont igazad volt, hogy a "direktor" írogat, ezt mindenhol nyomatékosítja, mert megjegyzendő! Ha valaki nem ismerné fel!!! Volt 1éjszaka/1000 EU szállóban és nem tudja mi az a panamera???!! Beficcent egy öncáfolat. Ugyan, az is milyen gyenge, árulkodó, buta reagálása volt. Az arrogancia a mondataiban..., huuuu visszaemlékezni is rossz. A vendég a hülye, hàt hogyne! De ha véletlenül nem így van akkor az alkalmazott, hiába utasítás szerint jár el. Inkompetens szolgáltatóiparban a vendéglátásban meg úgy általában minden emberi kapcsolatban. Egyszerűen tökéletes, hibátlan!!! Nem ismeri a bocsánat kifejezést. Egy önkép-és önértékelési zavarral küzdő kiállhatatlan tag.

Leleplezendő: az első poszt itt, mely a Gunaras válaszlevele miatt frissült: na azt ő írta alá. A tulajjal van nagy jóban vagy hogy fejezzem ki ha a titkárnő, szerető, igazgató meg minden ő egy személyben? Jaaaaa megvan: álláshalmozó!:))))
Na nem mintha a tulajdonos különb lenne, zsák a foltját! Valahol itt olvastam, hogy az igazgató úr stíröli a nőket, nem bízná rá a szálloda vezetését. Hááát! Csak nem dobja ki magát?! Ebből ered az eltorzult jelleme a

Megjegyzem: az sem igaz, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Mert azt a tényt mindenki elismeri, hogy impozáns, csoda szép épület, míg abba is bele nem piszkoltak, tákoltak. Na az meg nem az ő érdemük.... Az az ex igényessége.
Mi volt dolgozók tudnánk igazán mesélni. De inkább felejteni szeretnénk.