Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bóculy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor lehet hallani, hogy valakire azt mondják, hogy éppen most van élete csúcspontján, a helyzet azonban az, hogy ez ennél sokkal bonyolultabb. Minden egyes tevékenységben más és más életkorban jutunk el a csúcsra.  A nyelvtanulás szempontjából például a 7 éves kor jelenti a…..
Az évszázadok során számos elmélet született arról, hogy honnan érkeztek a Kárpát-medencébe a magyarok. Ugyan a vándorlás folyamatos volt, azonban a géntérkép segíthet abban, hogy mégis, merre járhattunk korábban és mely népekkel keveredtünk történelmünk során. Az persze…..
bóculy 2017.02.09 10:57:27
@Hegecz1: Az is megérne egy vizsgálódást,hogy milye történelem ismeret hiány miatt használják a "megér egy misét "szólást,teljesen összefügéstelenül." Párisz megér egy misét "mondta IV Henrik francia király amikor visszatért a katolikus hitre,Szent Bertalan éjszakája után.
Mindennapi szmötyi 220 felett 2010.06.30 15:14:00
Számlavezető bankomban már napok óta 220 forint felett van a svájci frank jegyzése (eladási árfolyam), ez engem a törlesztőrészleteimen keresztül súlyos tízezer forintokkal sújt, de hát egyelőre kitartunk. Mivel ez valamennyire kultúrblog, ezért engedjék meg a kedves olvasók,…..
A magyar felsőoktatás EU-harmonizációját bizonyára sok minden miatt lehetne szidni, de egy dolgot nagyon szeretünk benne: immáron egy átlagos egyetemista számára is egész könnyűvé vált külföldre kijutni egy-két szemeszterre alma matere támogatása mellett. Csaba Észtországba…..