Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apache (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szupercukiság: Kacagó teve 2010.09.15 10:00:00
apache (törölt) 2010.09.15 11:30:57
@AnnaM: vagy csak szimplán nem tetszik neki hogy le van kötve a földhöz három helyen is és megmozdulni sem bír. plusz még egy tapló a hónalját is vakargatja... :\
A következő, lxrose által írt levélről a Széchenyi Fürdő előtti mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek esete jutott egyből eszembe, ahol a vastag oszlopra szereltek egy apró táblát, amit a másik irányból érkezőknek esélye sincs észrevenni. Ott azért kerékbilincs…..
Juppijjjé! Az első bevetésem a könyv segítségével. Nem hittem volna, hogy ennyire flottul működik! A Rutin arzenálról még több információ itt található. ..
Zaicz Gábor szótára szerint a jár finnugor kori, de a járom már déli szláv, a gyere pedig ismeretlen eredetű szó. A terjedelmi okokból félbehagyott előző cikkünkben elég szerteágazóan tárgyaltuk a származáshoz, teremtéshez, eredményhez, éréshez kötődő gyököket. A…..
apache (törölt) 2009.10.11 00:40:42
Sao Paolóban versenyeztették a két közlekedési eszközt. Abban a 15 milliós városban, ahol világ legtöbb helikoptertulajdonosa koncentrálódik, és ahol relatíve a legkevesebb a kerékpáros.  A kerékpár győzött.      A várost többször megjárt barátunk,…..
 Az időjárás-előrejelzéssel foglalkozó magáncégek szerint az állami radarkép közérdekű adat, az OMSZ októbertől mégis sok pénzt kér érte a konkurenciától...
Aki gyanús, az nem gyanús, aki nem gyanús, az gyanús - összegezte a parancsnok utasításait az egyszerű hajdú, mikor Lúdas Matyit akarták elfogni, akiről feltételezték, hogy álruhában bújik meg a tömegben. A szenzációs rajzfilm logikája köszön vissza a Clue nyomozós…..