Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeryGreyhound

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit érdemel az a kereskedelmi televízió, aki szinte pixelről pixelre lemásolja a BBC honlapját? Az RTL Klub új honlapjáért (www.rtl.hu - www.bbc.co.uk ) ha nem is egy ordenáré nagy pofon, de legalább egy komplett divízió kirúgása járna egy értékalapú világban. Na meg…..
Nem tetszik a mai címlap? Vagy egyszerűen csak feldobnád egy kicsit, mert már olyan unalmas? Akkor fogd magad, és menj a PaintThatShitGold.com honlapra, amit az Atmosphere nevű hip-hop banda készített új albumához. Itt kedvedre fújhatod, filcezheted vagy stencilezheted akár az Index…..
A www.sonyszerviz.hu weboldal jóvoltából ismét szembesülhettem azzal, hogy mekkora pancser vagyok sok, a témában járatosabb, tudatos netezővel együtt, amiért a Firefoxot tekintem a "ultimate" böngészőnek. Ez a vacak róka ugyanis nem képes az ominózus weboldalon található…..
Ismét szomorú kerékpáros haláleset történ Budapesten. A Hollán Ernő utcában, szerdán délután egy középkorú férfi esett le a biciklijéről. A mentősök hiába próbálták újraélszteni, a férfi sajnos elhunyt. Az eset fél négy körül történt, a kiérkező hatóság a…..
Webszemét A kolléga üzen 2008.05.07 12:01:00
A csapatmunka egyik legfontosabb eleme a hatékony kommunikáció. Egy webszerkesztő csapat esetén is igaz ez az állítás, és milyen praktikus hogy ebben az esetben kéznél van egy praktikus eszköz amelyet minden munkatárs elér - nevezetesen az épp fejlesztés alatt álló projekt amely…..
Az örök dilemma: miért kellene többtíz-, neadj' Isten százezer forintot kifizetni egy igényes, profi honlapért, amikor valaki egy tizesért megtanít rá három perc alatt, és még ajándékot is kapsz?Tényleg: miért hívunk egy szoba kifestéséhez szakembert, amikor a szomszéd Jóska…..
Adott egy kétdiplomás, meglett tanárember, aki fiatalok százait indította el az informatikai pályán, és adott az ő honlapja, amit akár az egyik első éves tanítványa is készíthetett volna. estol nevű kedves olvasónk a következő, aki szerkeszteni szeretné a blogot társiban, meg…..
GeryGreyhound 2008.05.05 19:03:26
www.tferi.hu/cd5.php

"Gépet vett vagy szeretne venni. Ugye, ön is úgy érzi, hogy nem elég az alapszoftver? Ime egy válogatás, ami sok-sok ingyenes és jogtiszta alkalmazást tartalmaz."

Nincs is jobb, mint egy szűz gépet telehányni mindenféle shareware gányadékkal. Kár, hogy "kódekkpakk" nincs az oldalon, az kell még a totális élvezethez :)))