Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbijuveforever

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Előző szezonban a csapat zsinórban a nyolcadik bajnoki címét is begyűjtötte, azonban a címvédő az Inter személyében idén egy igen szívós és elszánt kihívót kapott. A nyári…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A csapat a hetedik bajnoki címét is begyűjtötte zsinórban, s egyelőre minden jel arra utal, hogy könnyű út vezet a nyolcadik felé. A nyári átigazolási…..
Továbbra sem lehet megállítani a Juventust, és még elég élvezetes meccset is láthattunk. Az történt, amit a Juve akart, végig kézben tartotta a mérkőzést, nem mellesleg szép, szemrevaló meccset láthattunk, amivel a szurkolók is bőven megelégedhetnek, és a három pont is magabiztosan meglett. Két…..
Norbijuveforever 2018.12.23 22:07:57
@Il Principino: nem az a kérdés hogy ki a jobb nála itt a Juveban hanem az hogy igenis túlértékelt itt nálunk..Hogy ki jobb nála?Eriksen, Debyurne,Kante,Pogna,Brozovic,Modric,Rakitic,stb stb.
Norbijuveforever 2018.12.23 22:04:45
@Quentin_KR: sajnos teljesen egyetértek veled.Akarki akármit mond az ő teljesítménye az elmúlt időszak alapján sajnos nem tartozik top középpályások közè.Mert meccsenként 2-3 labdát passzol keresztbe a saját tizanhatosuk előtt amiből csak a szerencse miatt nem kapunk gólokat.Plusz az előre játéka lassú körülményes és ráadásul a rugó technikája ami azért valóban kivételes sajnos nem jön ki mert mire felér a támadásokhoz a lassúsága miatt addigra lőni sem tud mert teljesen visszazar bármely csapat védelme.Szoval én a nyáron ha sok pénzt kapnánk erte akkor eladnám és inkább egy Eriksen stilű játékost hoznék a helyére .
A csoportgyőzelemről ugyan az utolsó fordulóra maradt a döntés, a Valencia elleni hazai diadallal a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között. A nemzetközi megmérettetések után következő bajnoki mérkőzések rendre az előzetesen vártnál nehezebbnek bizonyulnak,…..
Norbijuveforever 2018.12.01 19:39:45
@Rivendell: Dybala legnagyobb problémái az abszolút bal láb plusz az erőnlèt.Es én őszintén megkérdőjelezték az eronletevek kapcsolatosan nemcsak a Juventust hanem a Seria A-t.En imádom Dybalat de az hogy nem bír végig 90 percet az nagyon nagy probléma..
Norbijuveforever 2018.12.01 19:41:03
@Norbijuveforever: a helyesírási hibák....uhhhh
Norbijuveforever 2018.12.01 19:41:25
@Norbijuveforever: közben Ronaldo....:)
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Szombat este a Lazio felett győzelmet aratott a Juventus Torinóban, a két gólt pedig Miralem Pjanić és Mario Mandžukić szerezte, viszont a mester sokakat meglepett Paulo Dybala, Douglas Costa és Juan Cuadrado padoztatásával. „A mai mérkőzés különbözött a Chievo ellenitől, és…..
Norbijuveforever 2018.08.26 11:39:38
Sziasztok..Azért azt sem felejtsük hogy ezek a srácok pár hete edzenek együtt..Akik a VB-ről jöttek azok fejben is rajta voltak a saját válogatottjuk taktikáján és idő kell míg mindenki visszaáll..Lehoztuk a meccset 2:0-ra..Ez a legfontosabb..2 meccs 6 pont..Igen valóban a mutatott játék katasztrófa volt de azért arról nem Alkegri tehet hogy valaki nem tud labdát kezelni vagy épp 5 méterre pontossan passzolni..Lehet itt szidni sok mindenkit de sajnos a szurkoló az telhetetlen..Idő kell semmi más..Látszik Ronaldon is hogy egyenlőre mèg ő sem találja a helyet.9 év után egy teljessen új helyzetben találta magát és ehhez idő kell meg neki is és a társainak is..Mandzikicrol annyit hogy lehet ot szidni de sok Juve szurkolon kívül persze akik fotelbol illetve a fifaban talán jobban tudnak mindent szóval rajtuk kívül nagyon sokat lásd a VB-n nyújtott teljesítményét..Őt mèg mindig a világ elit csatárai közt tartják számom..Szóval az hogy a csapat kerékkötője stb az azért elég merész túlzó sott igazi Juve szurkoló szerintem sosem mondana ilyet..Khedira más téma bár tegna pont nem játszott rosszul..szóval türelem kell a játékosok részéről illetve a mi részünkről is..Aztán majd ha beindul a gépezet nyilván jobb lesz minden..Szerintem itt a legnagyobb probléma inkább azok a játékosok és most meg lehet kövezni de pl Dybala Pjanic sajnos erőnlétben sehol nincsenek ..Nézzük a többi csapatban ugyanazon poszton játszó játékosokat..Nem kezdem el sorolni de sajnos erőnlétben gyorsaságban sehol nincsenek..Ha az angol bajnoksagot nézzük ott az erőnlet miatt vesznekek el..a spalanyokban viszont a gyorsaság miatt ..Ez látszott Dybalan is a múlt héten hogy nem tudott együtt működni Ronaldoval mert a portugál fejben sokkal gyorsabb..És Pjanicon is aki sajnos többször fordul és passzol hátrafelé mert mire észreveszi hogy Ronaldo elindult addigra már késő..Ebben volt az egyik legnagyobb leggyorsabb Pirlo akit épp Szundinak becéztek:)..Szóval Allegrinek ezt az egyensúlyt kell megtalálni hogy ezek a játékosok hogy játszhatnak együtt úgy hogy hatékonyak de egyben biztonságosak is legyenek.Mert azért azt senki nem gondolja komolyan hogy majd mindig 1-el több gólt tudunk rúgni :)Az hogy Khedira miért játszik az egyszerű.Valoszinű ő az agyuk olyan játékos Allegri szemében aki pontossan azt teszi amit ő kèr tőle ..Mert azt ugye senki nem gondolja hogy Allegri szándékosan gyengíti a saját csapatát..Bocsánat hogy túl hosszú voltam vagy épp túl őszinte de ezeken azért szerintem el lehet gondolkodni:)Minden Juventinonak nagyon szép vasárnapot és Forza Juve
Norbijuveforever 2018.08.26 11:43:17
@Norbijuveforever: úgy látszik mèg túl korán van itt Skóciában ezért a helyesírási hibákért is elnézést kèrek:)
A Juventus érzelmekben gazdag átigazolási időszakot zár, hiszen a komoly minőséget jelentő érkezők mellett, a klub búcsút intett több ikonikus játékostól is, s Gigi Buffon, valamint Stephan Lichtsteiner után, a zebramezesek ma elköszöntek saját nevelésű középpályásuktól,…..
Az orvosi személyzet, amely Cristiano Ronaldo állapotfelmérését végezte a futballista százmillió eurós átigazolása előtt, közzétette az értékeket, amelyeket a kivizsgálás során regisztrált, ezek pedig azt bizonyítják, hogy a portugál futballista egy húszéves játékos állapotát mutatja. A…..
Norbijuveforever 2018.07.24 19:46:19
A nyári mercato izgalmai közepette úgy érezzük, hogy már nem bírjuk. És ezen a Real Madrid klasszisának a meglepetésszerű és gyors érkezése sem segített, kicsit sem. Sajnos kénytelenek vagyunk szomorú hírekkel szolgálni Kedves Olvasóinknak. Mindent megtettünk, ami tőlünk…..
Szombat este a Juventus szurkolói megjárták a poklot és mennyet, a zebramezes csapat előbb egy meglehetősen gyenge mérkőzésen, kapura tartó lövés nélkül készült zárni látogatását a Lazio együttesénél, hogy azután a ráadás pillanataiban Paulo Dybala egy csodálatos villanással mégis megszerezze a…..
Norbijuveforever 2018.03.05 10:40:33
Norbijuveforever 2018.03.05 10:40:59
Ezúton szeretnénk a szilveszteri mulatság előkészületei közepette sikerekben gazdag és boldog új évet kívánni minden Kedves Olvasónknak! Köszönjük, hogy idén is megtiszteltetek figyelmetekkel, mi pedig 1400-nál is több cikkel törekedtünk naprakészen tartani Tisztelt…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A csapat begyűjtötte zsinórban hatodik bajnoki címét is, azonban a súlyos vereséggel végződő cardiffi Bajnokok Ligája-döntő miatt alighanem felemás érzésekkel emlékszünk majd…..
A Juventus nehezen induló, ám végül gólzáport hozó mérkőzésen aratott győzelmet az Udinese otthonában, s a hétközi fordulóban a bajnoki címvédő az első osztály újoncát, a SPAL együttesét fogadja majd az Allianz Stadiumban, ahol nem lehet más a cél, mint a győzelem és a soron következő három bajnoki…..
Norbijuveforever 2017.10.25 22:13:20
Norbijuveforever 2017.10.25 21:35:39
A Calciomercato értesülései szerint a londoni Ágyúsok szeretnék visszacsábítani a városba a korábban a Chelseanél is szereplő, ám azóta ismét olasz földön futballozó szélsőt, Juan Cuadradót. A Juventusnál Gonzalo Higuaín és Paulo Dybala helye biztosnak látszik, s Mario…..
A Sampdoria cseh támadója, Patrik Schick egyre közelebb kerül a Juventushoz, s a felek szombaton akár megegyezésre is juthatnak. A huszonegy éves játékost az elmúlt hónapokban többször is szóba hozták a Bianconerivel, nemrég pedig maga a genovai klub elnöke, Massimo Ferrero is…..
Norbijuveforever 2017.06.06 11:45:46
Sziasztok.Udvozlok minden kedves Juventus szurkolót.Udvozlom a szerkesztőket és szeretném megköszönni az értünk tett munkájukat hogy minnel több információval rendelkezhessunk szeretett csapatunkrol.Gratulalok az eddigi munkához és sok sikert kívánok hozza a jövőben is!Már évek óta követem a blogot de valahogy sosem jutottam el oda hogy commenteljek is..Most valahogy talán pont a letört lelki állapot miatt amit szerintem minden igazi Juventino érez úgy éreztem szeretném én is elmondani a dolgokról a véleményem.Az ilyen stilu igazolások mint a fent említett játékos nem rosszak akkor ha mi is egy Atletico Madrid szeretnénk lenni nemzetközi szinten ami nem feltétlen rosz mert ott vannak minden évben de semmiképpen nem mondhatnám őket az elithez tartozónak..Barcelona Reál Bayern más kávéház..Szörnyű ezt leírni mert valóban meg mindig van szakadék köztük és köztünk..Azt gondolom hogy utánuk mi következunk magunk mögött egy újabb szakadék és aztán a többiek..De ahhoz hogy ott legyünk mi is sajnos eljött az idő hogy ne csak a pályán vegyük fel a versenyt hanem fizetésekben is ezzel lehetőséget adni annak hogy komolyabb érettebb meghatározóbb játékosok is akarjanak hozzánk szerződni..Szép dolog az hogy nálunk sok játékos másod virágzását éli de láthatjuk ez a döntő pillanatban nem elég..Az én véleményem és most gondolom sokan lehurrognak de 3 játékos akik közül kettőt meg is nevezek..Alexis sanchez Marco Verratti .Ok ketten valamilyen úton módon ide kell hogy jöjjenek és akkor egy hasonló stilu szélső bal oldalra..Így a cserépadunk cuadrado mandzu stb játékosokkal mélyebb lenne a kezdő pedig valóban egy BL esélyes csapat..és így már lehetne számolni azzal hogy igenis ott vagyunk ahol kellene hogy legyünk.Persze kell fiatalitani is de semmiképpen sem a jelen rovására mert 22 év az 22 év..szóval idén nyáron bele kell húzni és nem csak tehetségeket de igazi sztárokat is ide kell hozni!!!Bocsanatot kerek ha túl hosszúra sikerült.Remelem nem untattam senkit..mégegyszer üdv mindenkinek..Norbi