Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Andrei (törölt)

0 bejegyzést írt és 879 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kommentár nélkül, ez a körlevél ment ki a szcientológusoknak:    Üzenet a Közép-Európai Sea Org egység parancsnokától   Mindenkinek, aki magyarnak és szcientológusnak vallja magát!   „A szabadság ára: Állandó éberség, állandó hajlandóság a…..
BuheraBlog Sörhelyzet 2008.09.12 21:14:29
fuck yeah, mondja udiexploit, exploit engedj be! nem engedlek nmap a seggedbe! - mondja dneteq mondja hogy elírtam, meg hogy arany ászok!google hackerek vagyunk vazeg, üzeni depthszerintem andrei dnet buzi, mondja synapse bsh azt mutatja, királysághadonkoájjde' tumeegedett, ez meg bíz _2501…..
.Andrei (törölt) 2008.09.13 22:25:56
Nem kellene válaszolnom, de miért ne? Elvégre ha a "hungarian hackers" csapat megszólít, akkor kötelező a válasz, mert különben rászállnak az emberre.

Melyik közösségről beszélsz? :) Ha a "hacker közösségről", akkor annak soha sem voltam tagja, tehát nem is akarom összetartani. De ha már ennyire megy az osztás, akkor mesélj, hogy Te személy szerint mihez értesz az oltáson kívül?

Amúgy igazad van, én semmihez nem értek. Beismerem. Így nyílvánosan. És egyáltalán mondtam én, hogy értek valamihez? Egyáltalán kellene?

Ha a cikkek miatt adod a bankot, akkor feleslegesen osztasz. Azok olyanok, amilyenek. Egy láma írta. Vagy az oldal nem tetszik? Primkó a motor? És? Ez ilyen.

Vagy egyszerűen te vagy a szomszédom, aki lát minden nap? Te vagy valamelyik kollégám a tízezerből? Esetleg bedrótoztad az irodám? Szóval ismersz? Nagyszerű. Az a lényeg, hogy tudod ki vagyok és mivel foglalkozok. Mit tettem a múltban és a varázsgömböd megmondja a jövőt.

Te is bepróbálod a Bucsay futamot? Bocs, az más. Akkor írsz fenyegető levelet, mint Kaszap úr? Esetleg dózerolsz, mint Dénes (nem)elvtárs? Csak így tudtok válaszolni? Tapasztalt hungarian hackers, mi?

Ezt a stílust maximum provokációnak vehetném. Mézesmadzag komédia. Ha belegondolok.

Elvégre a net anoním. Mint atom. Igazatok is van, na. Ennyit tudnak a magyar "hackerek". Ettől lesztek ti különbek, különlegesebbek másoknál. Lekezelő stílus, mindenki egy kurva nagy láma őistenségeitekhez képest, majd ti megmutatjátok, majd Ti, az istenkirályok. Gratulálok. Mindegyikőtöknek.
.Andrei (törölt) 2008.09.15 14:11:58
Tegnap kaptam egy levelet sghctomától, melyben arról értesített, hogy ígéretéhez híven utánajárt a Google Chrome DLL-ben tárolt template-jeinek, és összehozott egy pöpec cikket a témában, amit a hajtás után elolvashattok. Körülbelül egy hete nézegettem a Google…..
.Andrei (törölt) 2008.09.15 14:10:25
Idióta kacatok Vókitóki 2008.09.12 14:50:00
Mikor kicsi voltam, meg voltam örülve egy ilyen cuccért, azóta se lett, igaz van mobil, de szerintem most be fogok egyre újítani, mert 5km hatósugár, 8 csatorna, aranyos kicsike és csak 50 dolcsi. Legalább nem kell majd az asszonynak kiabálnom, hol a söröm? :)) Iwantofthose ..
BuheraBlog Híradó - Frissítve 2008.09.11 09:08:00
csabika25 hívta fel a figyelmem erre: Egy folyamatban lévő bűnügy miatt péntekre soron kívül összehívta Szilvásy György titkosszolgálatokért felelős miniszter a nemzetbiztonsági kabinetet - erősítették meg kormányzati forrásokból a Népszabadság információját.  A…..
Onlinemarketing blog overflow 2008.09.11 21:08:08
Van az úgy, hogy az embernek egyszercsak elfogy az agyi kapacitása. Így 40 közelében egyre inkább. Ma például mindössze 4 óra kemény tárgyalásom-tanácsadásom volt összesen, de úgy tűnik, ez elég is volt.Overflow.A mai bejegyzés agyi kapacitás hiányában elmarad. ..
.Andrei (törölt) 2008.09.12 12:04:30
...akkor mindenképpen kövesd figyelemmel Rabbit blogját, ahol nagyon érdekes információkat ad arról, milyen feltételekkel lehet bekerülni például egy sales house-ba.A téma egyébként is örök klasszikus, folyamatosan indulnak úgy új oldalak, hogy nem igazán rendelkeznek működő…..
Idióta kacatok Szandi zsebbel 2008.09.10 09:35:00
Azt mindig is tudtuk, hogy Szandinak van zsebe, dehogy egy szandálnak is, az viszont tökjó és még az éneklést sem kell hallgatni. Nincs 30 dollár, hátul zseb, elvégre egy csóri szandált nem fognak ellopni, vagy igen? s2999 ..
Idióta kacatok Dicaj 2008.09.11 09:07:00
Nem mondom, hogy most azonnal rohanok megvenni, de kipróbálnám. Biztos jó móka lehet ezzel bicajozni. Főleg, hogy fotelből kell, nem pedig sínylődni egy kis ülésen. GBO ..
Emlékeztek a biciklire, ami körbeérte az embert és benne ültél? Most eladók, egy weboldal 1700 dolláros áron kínálja őket. http://www.monovelo.com/index.html ..
.Andrei (törölt) 2008.09.12 11:54:18
Múltkor a legaktívabb bloggerek toplistáját tettük közzé. Most pedig következzen a legaktívabb hozzászólók élmezőnye. Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki több mint 19 ezerszer írja le a véleményét blogokon, nem egészen két év alatt? Grafomán Top 10: sarasvati / sütifej…..
Pár friss hír:   Hadjárat indult a szcientológusokat kritizáló videók ellen forrás: origo.hu cikk 2008. 09. 09., 15:50 Tizenkét óra alatt mintegy négyezer olyan videót vetettek le a YouTube videomegosztóról, amely a Szcientológia Egyházat kritizálta. Az esetre a netes…..
A figyelmes tévéműsorfürkészek már rátalálhattak a TV2 új talk show-jára: szeptember 22-én indul a Joshi Bharat. Minden találgatás ellenére az új műsort azonban nem a konkurens csatornán lévő Mónika show-val egyidőben adják, hanem előtte egy órával, minden hétköznap…..
BuheraBlog 18+ : Sexy Hacking 2008.09.11 20:59:37
PLANETDAMAGE-en találtam, ezt látni kell: Ha sok újdonságot nem is tanul belőle az ember, azért rendkívül szórakoztató :D..
Marciék biciklivel túráztak volna Passautól Bécsig, de Bécsben sem német, sem osztrák IC-re nem engedték fel őket, pedig online még helyjegyet is vettek rá: Az egész úgy kezdődött, hogy gondoltuk, elmegyünk biciklitúrára, Passautól akartunk Bécsig a kék Duna partján tekerni,…..
Gábor  szerencsétlen Netpiacos rendelése három hónapnyi várakozás után ugyan, de megoldódott. A poszt megjelenése után jelentkezett nála az ügyfélszolgálat, amiben  leírják hogy nem értik, mi történhetett, de ígéretet tesznek a pénz visszafizetésére: Ugy tunik,…..
Azt mondják - és azt is tanítják - hozzáértők, hogy az az igazán jó reklám, ami nem eladja a terméket, hanem igényt teremt rá. Azaz nem a vásárlásra buzdít, hanem kedvet csinál. Ismerősen hangzik?Erre játszik egyébként a nagyok közül az Apple, ezerrel. Nem a termék az…..
BuheraBlog Napi agymenés 2008.09.10 17:11:58
A liliomtiprót a lány szülei kapták el úgy, hogy kémprogramot telepítettek gyerekük gépére - IndexAhelyett, hogy néha leültek volna vele beszélgetni...Más: Ma ebéd közben egy közeli kis kifőzdében hallgattam Juventus rádió csodálatos műsorát, amiben éppen valami SMS-játék…..
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..
.Andrei (törölt) 2008.09.10 17:21:26
Gábor a jelek szerint beszopott egy ordas uzsorakamatot a BankPlusnál. Túl aprók voltak az apróbetűk, tényleg létezhet ilyen konstrukció? 2006 májusban vettem egy használt gépjárművet, sajnos csak hitelre, és mivel sürgősemn kellett, ezért nem nagyon tudtam válogatni az…..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
Frissítés: A post tartalma, amint az a kommentekben is olvasható, nem felel meg a valóságnak, illetve tényként mutat be egy meglehetősen vitatható feltevést. Ez úton is elnézést mindenkitől, az erről szóló post itt olvasható.A Reutersnek dolgozó grúz fotóriporter, David…..
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
Még a nyáron írtam, hogy direkt bloggereknek szerveztünk egy kis akciós játékot. Mivel mára megvannak a győztesek is, röviden leírom, mit tettünk és mit tapasztaltunk.Az ötlet az volt, hogy megmozgatjuk a bloggereket: hirdessék ők is a pótjelentkezés lehetőségét a Gábor Dénes…..