Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tutajos

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, nem kell túl sokat magyaráznom, hogy blogokból könyvet csinálni miért értelmetlen, önellentmondó tevékenység, népiesen: fából vaskarika. A netes naplókra jellemző közvetlenség, interaktivitás, folytatólagosság mind kivész, és a szövegek – legjobb esetben -…..
Erzsiék hosszú utat tettek meg az elmúlt tíz év alatt, és az etnós vonaltól a jazzen keresztül most eljutottak valami furcsa funk-szerű dologig, persze anélkül, hogy pont a jazztől és az etnótól eltávolodtak volna. Számomra az benne a legmeglepőbb, hogy nincs a zenének…..
Talán az életkorom miatt lehet, de nekem a rock igazából a Stonesig tart. Akkoriban még jóképű macsók voltak a rockerek, és a zenéjük is viszonylag élvezhető volt. A mai zenekarok már csak satnya kis semmirekellők, ugrálnak, kiabálnak, és közben a gitáros végig egyetlen…..
Tutajos 2006.11.29 16:15:14
Csáp Géza Ősmagyar nyálgép 2006.11.22 15:21:00
Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a…..
Ha cingár, a játszótéren rendszeresen megalázott külvárosi kissrácok felnőve zenekart alakítanak, akkor metált fognak játszani. Amennyiben a kölkök budai kertekben élték át a megaláztatásokat, akkor hiphopban utaznak. A seggbe rugdosott belvárosi, értelmiségi gyerekekből pedig…..