Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankosmami

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bankosmami #gyereknap 2018.05.27 15:47:52
bankosmami készítette ezt a képet...
bankosmami készítette ezt a képet...
Bankosmami 2018.02.27 21:46:07
bankosmami készítette ezt a képet...
bankosmami készítette ezt a képet...
Most azt gondolhatjátok, hogy ez a blogbejegyzés is arról fog szólni burkoltan, hogy hogyan legyél jó vezető. Tévedés. Most bemutatom, hogy kis hazánkban hogyan válik a rossz vezetőkből még rosszabb. Ilyen is van. Nem kevés, ellenben rengeteg. Íme a tuti recept: Ne foglalkozz semmivel! Az élet úgyis…..
Biztosan ismeritek azt az érzést, amikor rajtad kívül álló okokból táppénzre kényszerülsz, akár 1-2 napra, vagy hosszabb távra. Bennem, olyankor  mindig dolgozott a lelkiismeret. Vajon tényleg elhiszik hogy beteg vagyok? Azt hiszik, hogy csak lógni akarok? Most biztos utálnak a kollégáim, mert meg…..
Mint annyiunknak így az ünnepek idején, nekem is a kezembe akadt egy betegtájékoztató egy gyógyszer bevétele előtt...csak a szokásos, rizikófaktor meg kölcsönhatás, mellékhatás, blabla.... Amin viszont mindig megakad a szemem, az a következő mondat: Kerülje a stresszt! Akarva, akaratlanul mindig…..
Számomra sosem volt könnyű igaz barátot találni, bár szerintem sokan vagyunk így ezzel... haverok, cimbik, akadtak szép számmal természetesen, de olyan, akinek elmertem mondani a kis titkaimat, életemben talán 2 ilyen embert ismertem. Az nagyon kevés... A gyerekek születése előtt, hatalmas baráti…..
  Nagyon nagy reneszánszát éljük a "merjünk nemet mondani" nevezetű mozgalomnak, már ha nevezhetem így. Valószínűleg ez a munkaerőhiány hozadéka, mivel úgy vagyunk vele, hogy kicsit most mi irányítunk, és talán jobban kiállhatunk magunkért, mert mi vagyunk a hősök, akik nem menekülnek külföldre,…..
Bankosmami Kamaszodunk 2017.11.20 13:35:37
A lányom nemsokára 10 éves lesz. Borzasztó. Gyakorlatilag az írásom már itt véget érhetne, hiszen ebben a két mondatban minden benne van, amivel a szülők nap mint nap küzdenek. Legalábbis a jobbak. Tegnap estig, teljesen kétségbe voltunk esve a férjemmel, hogy Jesszusom, mit rontottunk el? Hogy…..
Bankosmami A dilemma- 1. rész 2017.11.18 15:54:28
Nem tudom, ki hogy van vele, de én azt vettem észre, hogy manapság vállalkozónak lenni, nem csak választás kérdése, hanem már szükséglet. Sok embert kérdeztem meg ezzel kapcsolatban, hogy mi vitte rá őket, hogy saját maguk vették kezükbe a sorsukat. Mindenkinek más a motivációja, az anyukáknak,…..
  Nekem attól, hogy nem akarok felmondani, nem nézegetem napi szinten az álláskereső portálokat, hogy fontos a véleményem. Ha beteg a gyermekem vagy esetleg én, ez nem jelent problémát. Van karrierutam, és van lehetőségem otthonról, vagy projekt alapon dolgozni. A vezetőm rendszeresen ad…..
A helyzet az, hogy nem szoktam túl vidám dolgokról írni, de azért törekszem arra, hogy a személyes és lelki gondjaimat kihagyjam az írásaimból. Nem mindig sikerül, de legalább próbálkozom. Az alapvető gondom ezzel csak annyi, hogy ha mindig csak a rosszat írom, az már unalmas, ha meg mindig csak a…..
Sosem szerettem volna átélni ezt az érzést, mert  úgy gondolom, ezt senki nem érdemli. Írni róla még inkább nem szerettem volna, így is már rengetegen megtették, a kérdés az, hogy ők is átélték-e már ezt, vagyis hitelesen írták-e le, mindazt, ami ilyenkor lezajlik az ember lelkében és agyában és nem…..
Az a nagy helyzet, hogy a nagy világmegváltás és karrierváltás közepette, bizony, elfelejtkezünk az egyik legfontosabb segítségről, amit egy Anya kaphat a túlzsúfolt napok során. Pontosabban a szerencsésebbek... Én annak mondhatom magam, legalább ebben, mert minden mással nagyon meg kell küzdenem,…..
A célom az, hogy felhívjam a figyelmet, a dolgozó Anyákra, Nőkre és karrierváltókra.  Ezért született meg Bankosmami. Ahol csak megfordulok, bármilyen fórumon, legyen az személyes, vagy csak térbeli, mindenhol, csak és kizárólag azt hangoztatom, hogy ez a „réteg” hatalmas potenciált rejt a…..
A napokban, megkeresett az egyik leghűségesebb olvasóm, hogy megosszon velem egy történetet. Felvettük egymással a kapcsolatot, és ahogy hallgattam a történetet, egyre több érzelem futott át rajtam. Először persze, a lelkesedés, mert szerintem egy nagyon izgalmas témáról szól a dolog, majd jött a…..
Bankosmami A Különc 2017.09.24 07:57:59
Itt van az ősz, itt van újra... Csúnya idő van kint, szeles, esős, hűvös... Más ezt depressziós korszaknak hívná, én csak úgy, hogy most van idő az önvizsgálatra. Magamba nézek, agyalgatok, csak a szokásos. Az a helyzet, hogy mindig is tisztában voltam a hibáimmal, a lázadó énemmel, azzal, hogy…..
A minap olyat tettem, amit sosem hittem volna. Nem azért mert derogál segítséget kérni (de), nem is azért, mert eddig semmilyen jó tapasztalatom nem volt ezzel a szakmával kapcsolatban. (de) :) 1 órát beszélgettem, egy karrier tanácsadóval. Bizony. Én, aki azt mondta, nem jó az a szakma semmire.…..
Akkor jöjjön az egy Így telik egy Anya munkanapja folytatása... Szombat reggel 7 óra... Fekszem az ágyban, és próbálom magam rávenni még egy kis alvásra, mert nagyon nagy szükségem lenne rá... De nem megy, mert félálomban is a teendőim járnak a fejemben, és nem mellékesen már megint azt álmodtam,…..
Hát hogy is mondjam, kezdek kicsit megtelni ezekkel a kifejezésekkel... Lehet itt korcsoportra osztani a népet, de a probléma ugyanaz... A munka! Szóval, most épp szabin vagyok, ráérek álmodozni.... Azt álmodtam meg, hogy mi lenne akkor, ha mindenki tenne azért, hogy azt csinálja amit szeret, és…..
Bankosmami 5 idegen 1 szobában! 2017.08.28 19:17:17
A hétvégén megrendezésre került a World of Work Moonshot 2017 nevű rendezvény,ahol 14 csapat,közel 100 résztvevővel 24 órán át gondolkozott azon,hogyan lehetne megreformálni a munka világát. Mert itt nem elég egy-egy kis változtatás,itt már csak a teljes újragondolás segíthet. Sajnos a cégek és a…..
Bankosmami #wowmoonshot2017 2017.08.27 10:44:18
bankosmami készítette ezt a képet...
Bankosmami Napom... 2017.08.23 21:34:26
bankosmami készítette ezt a képet...
A napokban állásinterjún jártam Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-közvetítő cégénél,mint ahogy azt már többször említettem,jómagam is karrierváltó vagyok,nagyon szeretnék  HR területen elhelyezkedni. Az interjú 1 órán át tartott,és egy igazi HR szakemberrel beszéltem,aki már toborzott fizikai…..