Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ethrnz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igencsak tanulságos az elmúlt napok híranyagát áttekintve az a gyakorlat, ahogy a mai magyar médiában szelektálják a híreket. Az elmúlt napok hírei között keresve a „homoszexuális” emberekkel összefüggő híreket, június 22-én a keresési listák 90 %-át az élettársát…..
Sziasztok!   Évek óta állandó jelleggel mandulagyulladással járkálok az orvosomhoz. Eddig mindig a gyógyszeres kezelés mellett döntöttünk a háziorvosommal, de legutóbb már azt tanácsolta, hogy inkább vetessük ki, ne legyen vele többé gond.    Megkaptam a…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
ethrnz 2009.10.12 19:30:58
@nland: teljesen egyetértek, illetve számomra érthetetlen... miért nem fogalmazhatja meg valaki azt ha szerinte egy népcsoport (jelen esetben a zsidók) kvázi világuralomra törnek? miért nem lehet erről beszélni, függetlenül attól, hogy ez igaz-e vagy sem? azért mert 70 éve valaki (értsd adolf hitler) ezt gondolta, és rosszul kezelte a helyzetet? nem értem! definiálja már nekem valaki az indexen is oly soxor említett "zsidózás" fogalmát!
A volt Renault-főnököt kitiltották az autósportból a Szingapúr-balhé miatt, a Motorsport Világtanács (MV) indoklásában természetesen írásban szerepeltek a szankciók, de az FIA-elnök egy interjúban a biztonság kedvéért felsorolta.”Briatore büntetése azt jelenti, nem lehet…..
ethrnz 2009.09.24 17:50:07
@rockjano: teljesen jogos, lehet csak a naiv gyermekki énem szépítette a dolgokat, de egy senna és egy prost mégiscsak ölre mentek, fej fej mellett..
nem értem miért nem lehet olyan versenysorozatokat csinálni melyek properálnak is és valóban versenyek, amerikában ez sikerül, azt meg hogy a műszaki fejlettség milyen pont leszarom, a verseny az ami a lényeg...
Olvasónk hiába volt lojális, hiába dolgozott napi 16 órákat, mégsem hosszabtották meg szerződését.Kedves Erinnys és Despota,Szeretném elmesélni a sztorimat. Választ, jogi tanácsot már nem várok rá, mert ez egy pár éve lezárt ügy, de hátha okul belőle a…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Az MVM és a BKV is titkolja, mennyiért és mivel bízták meg azt az építővállalatot, amelynek offshore hátterű anyavállalatát Kocsis István tanácsadója alapította és képviseli.>>> A BKV-nak is dolgozik Paks offshore hátterű alvállalkozója ..
Nem hittem volna, de mégis van értelme az EP-választásnak. E nélkül akár egy évet is várhattunk volna Schiffer András kámingáut nyilatkozatára, miszerint a jelenlegi drogpolitika úgy jó, ahogy van. A Lehet Más a Politika Párt szóvivője a 168 órának bírta ezt mondani: A…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
ethrnz 2009.03.10 11:51:22
Azért ezek a kommentek faszán tükrözik, mitől tart itt ez az ország... Azt kellene észrevenni, hogy bármi vagy bárki aki bármilyen alternatívát jelent a jelenlegi politikai klientúra uralmának, beleértve mind Gyurcsány, mind Orbán brigádját csak jót tehet ennek a szerncsétlen elb@tt országnak. Teljesen mindegy, hogy Bokros Lajosnak vagy Pityi Palkónak hívják. Dávid Ibolya egyszerűen köpönyeget forgat, megtette ezt már Orbán Viktor is jó párszor, a "baloldal"ról nem is beszélve. Valahogy mégiscsak ébresztőt kellene fújni az ostoba népnek, ez pedig másképpen nem megy, mint médiahackkel, máskülönben jön jövő tavasszal a már háromszor megbukott Viktor akit 4-8 év múlva követ a szintén többszörösen bukott Gyurcsány, és így tovább... Bárki aki új név csak jót jelenthet...sajnos...
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..