Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyÁgnes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
helló életem! itthon 2017.07.11 12:37:35
Furcsa volt visszajönni, 5 hét végtelenül hosszú tud lenni. A megérkezésem utáni első órában le sem tudtam ülni, csak mászkáltam fel-le a lakásban, a teraszon, minden olyan ismerősen-idegennek tűnt. Olyan érzés volt, mint amikor régen átmentem M.hez az ő lakásába. Kb. két nap telt el mire ki tudtam…..
helló életem! fázom 2017.06.17 11:23:23
Nagyon erősen fúj a szél, húzza, kavarja a fák lombját, szeretem hallgatni. Valahogy megnyugtat kicsit, sikerül is elaludnom hosszú idő óta most újra úgy, hogy nem hánykolódom még órák múlva is ébren.  De az álmok.... Melyik jobb, vagy rosszabb? Melyik verziót választod ha mindenképpen muszáj?..
Mindenki tud valamit amit én nem? Mindenki képes rá, csak nekem nem megy, én vagyok teljesen alkalmatlan? A fél világ házasodik, a másik felének pedig most, vagy a közeljövőben születik meg az első babája. Család lesznek, összertartoznak, összeköti őket valami örökre, míg a világ, meg egy nap...
helló életem! hárs 2017.06.12 14:25:27
Sokáig, egészen pontosan ma reggelig azt hittem/gondoltam, hogy úgy működik ez a dolog, hogy egyszer csak van egy pont amikor nem megy tovább. De ma jött egy érzés, hogy olyan soha nincs. Mert éppen ez a legkegyetlenebb rész az egészben, hogy csak úgy magától soha nem lesz vége. Bármennyire is fáj,…..