Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tommika

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi sikeres szavazás és igen nagy visszhangot kiváltó listánk után, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija? Szeptember 6-tól vártuk az olvasók jelöltjeit egy hónapon át és elképesztő módon, közel 10.000, egészen pontosan…..
Az első forduló ugye ma hivatalosan is véget ért, akik azon nem indultak, azoknak már a második résszel sem érdemes próbálkozniuk, hiszen a két jó válasszal csak együtt lehet részt venni a sorsoláson, aminek a fődíja egy 16 gigabájtos iPád! Összesen 516 jó válasz érkezett,…..
tommika 2010.08.13 17:45:51
@Austin.: én meg felhívtam apámat, hogy ugyan mi lehet a megfejtés, mert ötletem sincs. aztán rájöttünk, hogy bajna szomszédja epöl. :)
Azt ugye tudtuk, hogy a fehér iPhone 4-est nem lehetett megrendelni a debütálás napján, aztán később se, az Apple gyártási problémákra és nehézségekre hivatkozott.Ma egy hivatalos bejelentést tettek, hogy a fehér iPhone 4-gyel még több problémájuk van, mint korábban hitték…..
Subba Ákos: Gotcha!! 2010.05.01 10:30:00
Így lebukni.....
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
tommika 2009.12.01 19:06:13
Kedves olvasók!Új rovatot indítunk, melyben sportolók hasonmásait keressük meg. Kezdetnek az U20-as válogatott tagjait vettük górcső alá!Jó szórakozást hozzá!M.Z. & Ő.T...
Hogyan készült? sorozatunk utolsó fejezete következik most, a tizenkettedik dal, azaz a Szomszéd történetszerűsége. A jelentős tréner, Rátgéber László kedvence ez egyébként, a sötétség, a szomorúság és a fájdalom himnusza, a szétbaszott házasság indulója, ahogy ő…..
Azt, hogy az amerikai vagy az orosz titkosszolgálatok szemrebbenés nélkül képesek bárkit eltenni láb alól, aki terveik útjába áll – minden konteós tudja. Azt viszont, hogy a sokkal gentlemanebb reputációnak örvendő brit szervízesek sem hezitálnak, ha valaki Őfelsége…..
tommika 2009.06.22 20:06:03
Konspirációs teóriák Az ODESSA 2009.04.12 11:00:00
Lehet, mai posztunkkal a Frederick Forsyth-rajongóknak nem igazán fogok újat mondani, hiszen mostani témánk egy olyan szervezet, amely sokáig a szabadon szárnyaló, alkotó fantázia termékének tűnt, de amióta 2000 és 2004 között bizonyos második világháborús és hidegháborús…..
Port Chicago neve nem túl ismerős erre mifelénk. Erről a hajdani, San Franciscótól alig 50 kilométerre északra elterülő kaliforniai kisvárosról elsősorban (esetleg) katonai büntetőjogászok hallhattak vagy olvashattak, tudniillik ehhez a településhez kötődik az amerikai…..
hogy érezzék, hogy milyen mélységei lehetnek egy látszólag pihekönnyű (mit pihe... szinte lepkefing-könnyűségű) dalnak, amelyben szinte senki sem akar magára ismerni, ellenben mindenki valakire gondol, hogy ”na az a rüfke pont ilyen” és megelevenedik egy csomó…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
tommika 2009.02.26 15:52:02
Rendhagyó "Hogyan készült?" epizód következik. 4.rész: Pénz miatt (zenével!)Most akkor erről a dalról le kellene írnom, hogy már ez régebben megjelent a Péterfy Bori lemezén, sokat dolgoztunk mi is rajta, több változat is volt, bla, bla....De nincs most kedvem. Írok…..
tommika 2009.02.25 18:28:28
Azután, hogy több mint 300 millió dollárt költöttek a Microsoft brand újrapozicionálására és az egyik legfelkapottabb reklámcég, a Crispin Porter által készített, amúgy egész pofás reklámkampányra, a redmondi cég marketingesei gondoskodtak róla, hogy újra rajtuk röhögjön a…..
Mai összeesküvéselméletünk (vagy inkább: ~eink) segítségével hazai vizekre evezünk. Az újkori magyar kriminalisztika történetének legvéresebb bűncselekménye hat és fél éve ad kifogyhatatlannak tűnő hajtó- és kenőanyagot nemzetünk legjobb konteósainak, akik – amint…..
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
Nos, ezen azért gondolkodtam.... Kihelyezzek-e egy barikad.hu cikket a blogomra? Vállalhatok-e ily kis mértékben is közös felületet velük? De rendhagyó a kampány és az elemzés részletessége, a figyelem, amellyel felém fordul szerzője... hogy is mondjam, megfogott. Persze nem…..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..