Regisztráció Blogot indítok
Adatok
index isis al kaida mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elegemvanblog megszerezte az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Születésnapi Ünnepségének Előkészületét Nyomon Követő Bizottság által készített forgatókönyvet, melyet a közszolgálati jelleg hangsúlyozása mellett közreadunk. A Miniszterelnök Úr születésnapi ünneplésének alapelvei: 1.    A…..
Közép-Európa nem szeretne az út szélén maradni, de ez nem vonatkozik Orbán Viktor Magyarországára. Magyarországon a közmédia terjeszti az állam által kitalált álhíreket. A magyar és a lengyel kormány élen jár a jogállam felszámolásában. Egy német alkotmánybíró aggasztónak minősítette, amit a…..
index isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.31 09:33:23
@sinus67:
Még ha igaz is lenne, amit írsz:

az amerikai típusú, iraki demokrácia- naponta öngyilkos merényletekkel, terrortámadásokkal, lövöldözésekkel- amit már sikerült Franciaországra, Németországra, Svédországra, Belgiumra is exportálni
kevésbe vonzó alternatíva, mint a "putyini barakk"...
index isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.30 10:28:23
index isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.30 14:44:26
@morpho:
:DDD
Összeesküvés- elmélet, lippsi. Paranoid vagy?
Németh Szilárddal álmodsz meg a TEK- kel, hogy, elvisznek?

Látod, látod, Főnökeid meg bezárták az OPNI- t, pedig neked nagy szükséged lenne rá. De a Főnökeid nagyon akartak LOPNI.

Sok kamion jön szembe, lippsi?
Talán, mert az igazsággal szembe meneteltek. Mind a 8 ezren a kiskörúton belüli romkocsmák összehányt- összeszart marihuana- füstös alagsorában.
A kormányzati cinizmus nem ismer határokat. A parlament hétfői ülésén megtudtuk: Ahmed H., aki 3 tárggyal megdobta a röszkei rendőröket épp olyan terrorista, mint a manchesteri robbantó, támadása 22 halottjával...