Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagycsati

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
nagycsati 2017.05.29 23:17:04
@Biriksz_Krokiksz!: Nem ül itt senki fordítva. Szórakoztatni színvonalasan is lehet, és nem csak ilyen aljadék módon. Az igény meg a tartalom kölcsönhatásban vannak egymással. A tartalom elégíthet ki igényt, de ugyanúgy meg is teremtheti. Elég csak szép lassan csökkenteni a nívót, és 10 év múlva már úgy tekintünk vissza ezekre a műsorokra, mint kulturális referenciákra...
nagycsati 2017.05.29 23:19:59
@Mr.paksimogyoró: Nem tudom kivel keversz, de ne feltételezd már rólam, hogy az RTL-nél dolgoztam légyszíves. Ez számomra felér egy anyázással:-)
nagycsati 2017.05.30 00:28:49
@Biriksz_Krokiksz!: Nem hagytam ki az emberi tényezőt. Arról beszélek, hogy a nézőket kondicionálják egyfajta tartalom befogadására, és a legaljasabb ösztöneikre építenek. Tehát a tartalom igenis hozhat létre igényeket, már rég nem újdonság, reklámpszichológiának hívják. Amúgy nem akarlak meggyőzni, szerintem tudod te ezt nagyon jól, az összes nagyobb csatorna így működik nálunk a propagandatévéktől a tv2-n keresztül az RTL-ig. A "jól van az úgy",meg az "ez kell a népnek" viszont egy elég cinikus hozzáállás, miközben széles tömegeket emberalatti tartalmakkal etetnek. Jobb vagy te ennél szerintem..