Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wudu (törölt)

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
warhammer blog döntés 2008.09.21 11:59:00
Nagyon régóta elkötelezett warhammer rajongó vagyok, mikor megtudtam, hogy készül egy mmo, már biztos volt hogy én ott leszek az elsők között. Wow-al durván 3 és fél éve játszom ha jól számolom az időt, kb zg kijövetelekor lett első 60as karim. Azóta láttam minden instát,…..
Az olimpiai záró ünnepséggel egyidőben már is elkezdődött a hazai politikai folklór pofozkodáshadjárata. Menten felfordult a gyomrom, ahogy a politikusokat megláttam nyilatkozni. Amiket mondnak és ahogyan mondják...Én a magam részéről nem tartom szégyennek azt a 21. helyet a 204…..
wudu (törölt) 2008.08.24 23:31:54
"I just do my job, which usually involves me beating the crap out of things a lot like me." - HellboyA Hellboy 2: The Golden Army viharosan közeledő hazai bemutatója kapcsán úgy gondoltuk, éppen itt az ideje pár sort írni a Geekz hasábjain is a Dark Horse kiadó éppen ügyeletes…..
wudu (törölt) 2008.08.04 23:40:22
Biztos sokan játszották már kalandjáték könyvekkel (megvan az összes Steve Jackson-Ian Livingstone), de szerepjátékok közelébe is kerülhetett már pár ember (mikor az egri koliban játszva gyíkemberek elől menekült kis csapatunk). A Mutant Chronicles is egy szerepjáték alapján…..
szubjekt A hazugság útjain 2008.07.20 18:39:00
Komolyan mondom, az index napról-napra megspórolja a napi kávé adagomat a vérnyomás növelő cikkeivel. Ma éppen ez megy e. Tiltakozzunk a Gárda ellen szőke hajjal, találta ki Szécsi Magda. Igazából ez még nem is érdekelne, csinálja csak, ha ez neki jó, a gond az index…..
Zsarufika Felvonulni - UPDATE 2008.06.12 12:14:00
Megtiltotta. Mert megteheti. Mert az Ő kezében van a döntés, vagy mi. Az indoklás: akadályozza a közlekedést. Felvonulás helyett azt javasolják, ne menetként, hanem egy konkrét helyen, helyszínen tartsák meg a rendezvényüket. Ésszerű -  a rendőrség kevesebb munkával tudja…..
Bigyóblog Zenés bicikli 2008.06.06 08:07:00
Persze megint iPod, a Cannondale iPod-dokkolókat szerel a biciklikre, a lejátszót jól látható helyre teszi, így tekerés közben kényelmesen lehet váltani a számok között, vagy akár hangerőt módosítani. Az iPod ezen kívül méri a sebességet, megtett kilométerek számát,…..
"Nem lesz hosszú történet, de legalább olyan lesz, mint az a duma, amivel megpróbáltak,hát mondjuk azt… leszólítani? Velős. Igen velős. Egyszerűen nem hittem el amit hallok.Szóval, Z.P. Nyitva!Húúúú de jó!Csak sajnos mindenképpen le kell járnia oda bulizni a paraszt…..
Mi általában csak nevetve hüledezünk, de a karok nélküli utas ügyét - pontosabban nem is magát az ügyet, mert az egy Homár-olvasónak több mint természetes - szóval nem is az ügyet, hanem a BKV sajtóosztályának dermesztő reakcióját olvasva most már tényleg félünk egy kicsit…..