Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MondmárF

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, az első fontos, meghatározza az összes többit, ami utána jön. Az én első ultraversenyem valóban hagyományteremtő volt. 2013-ban futottam az akkor 212 kilis Ultrabalaton első felét egyben. Maga a verseny perfekt volt, minden benne volt ami kellett, sőt, lelkileg annyira fel voltam…..
MondmárF 2017.05.29 15:22:53
@DSL: Helyes. Az Ultra is egy lépéssel kezdődik, mint ahogy a lelki békéhez vezető út is... :)
MondmárF 2017.05.29 15:06:09
@DSL: Szia! Nem szoktam írogatni (pedig itt még regisztrálni is kellett ehhez...)Node maximálisan igazad van sok az igazságtalanság a földön is, nomeg a mikrokörnyezetünkben is. DE ha hagyod, hogy ezek ilyen szinten befolyásolják az életed, akkor hosszú időre és tartósan boldogtalanságba sodrod magad.Nem tudom neked mi lehet a megoldás, talán az ha nem hagyod magad ha kiállsz az igazadért és elmondod másnak mit gondolsz róla másról stb. Persze lehet sokan utálni fognak lehet páran nem értenek majd de kérdés mi jobb ha pár ember nem szeret vagy ha egész nap azon pörögsz hogy mivel bántottak meg és mivel tiportak el. Ne hagyd. Állj ki magadért. Ez nem feltétlen azt jelenti hoyg vessz össze mással, lehet "csak" anynit kell felismerni, hogy el kell engedni azt amit más mond, vagy tesz mégha nehéz is (tudom).
Remélem nem tűnt okoskodásnak , csak vhogy bennem volt gondoltam leírom. Míg olvasod addig is erre figyelsz nem arra :)))