Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bad Bear

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon reklámoztam az egyik csoportban egy blogbejegyzésemet, és könyvbe illő mintapéldát kaptam arról, hogy milyen az amikor valakinek nincs vitakultúrája, és milyen eszközöket használ a legyőzésünkre érvek helyett. A személyiségjogok megsértésének elkerülése érdekében kitakartam az arcát.…..
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
Bad Bear 2017.05.31 10:44:19
@Milesz: Hát igen, engem ez a hír annyira felbaszott, hogy le kellett írnom a véleményemet, és ezért regisztráltam. Igen, Milyen érdekes.! Az is egyébként, hogy 10 emberből 8 undorodik a Mónika showtól. De mégis az a statisztika, hogy mindenki nézi, hogy szükség van rá? Ez a rohadt nagy hazugság!!! Önkényesen eldöntötték, hogy nyomni fogják a szart! Fizetem a kábel tv előfizetésem és egyre több a reklám, egyre több a szemét a műsorokban. Had mondjam már ki, hogy ez engem rohadtul felháborít! Ha mindenki vette volna a fáradtságot és regisztrál ide, akkor mos több ezren írták volna ugyanezt!
Bad Bear 2017.05.31 10:54:14
@Mr.paksimogyoró: Persze, ha valakinek nem tetszik ez a műsor, és szavakba is önti azt, akkor az csak egy személy lehet. Én a facebookon láttam ezt a posztot és csakis azért reggeltem, hogy ezt elmondhassam. Nekem inkább az az érdekes, hogy ennyire a műsor és a csatorna védelmére keltél. Most vagy az van, hogy fizetnek neked érte, vagy az, hogy a Mónika show a te szellemi szinted és te ezzel tudsz, ezzel akarsz azonosulni. Jó szórakozást hozzá! Nézzed ahogy a fogatlan romákból, gyagyásokból, fogyatékosokból viccet csinálnak. Gratulálok! www.youtube.com/watch?v=ydwIoZSLK9I
Bad Bear 2017.06.01 22:55:29
@Mr.paksimogyoró: Akárhogy csűröd, csavarod a szavakat, a lényege akkor is az a mondandódnak, hogy ez a műsor jó és nagy igény van rá, és aki ezzel nem értett egyet azt lekaratéztad. A védelmére keltél ennek a fosnak hiába tagadod. Ha pedig valaki az igazsággal szembesít, átmész dedóba és még el is menekülsz. Erős jellem vagy!