Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raimhol

86 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a felgyorsult társadalmunkban egyre kevesebbet olvasnak az emberek könyv formájában, a hétköznapi értelembe vett könyvolvasást felváltotta az E-book, és így az írás formája is megváltozott. Korábban ha valaki egy könyvet szeretett volna írni, akkor nem volt más dolga, mint leülni…..
Fontos mondandóm támadt, mert azt érzem, hogy minden kiégett körülöttem, vagy talán csak én égtem ki. Pedig sosem voltam olyan ember, aki egy karót nyelt szürke egér lett volna, aki nem érti a viccet, vagy aki velejéig rosszindulatú lett volna korábban   Fiatal koromban néztem hitvány…..
A Budapesti tömegközlekedés a legtöbb ember számára frusztráló, hiszen napi szinten tapasztalunk olyan dolgokat, amik ellen legszívesebben felszólalnánk, ám legtöbbször ezt mégsem tesszük meg! Mi, most megtörjük ezt a szótlan hagyományt, és elmondjuk mik a problémák Budapesten a tömegközlekedéssel.…..
Raimhol 2019.08.28 23:55:17
@odod94: Az intelligenciád rövid megmutatkozása.
A monogámia egy szánalmas megalkuvás, amivel egy olyan öncsonkító fogadalmat teszünk, amellyel lekorlátozzuk a saját szexuális vágyainkat, pusztán abból a kisstílű érdekből, hogy így egy kölcsönös konszenzussal a másik fél se élhesse ki vágyait más személlyel.          Egy olyan…..
Raimhol 2019.08.21 21:33:16
@korosde: Egyet értünk.
A világ értelmezésére, és létrejöttére számtalan elképzelés született már, és van pár olyan felvetés is, ami azt eredményezi, hogy  végül mi magunk sem fogjuk tudni megmondani mi is a valóság, és hol kezdődik a képzelet. Nekem egy ritka elképzelésem született a világ értelmezésével kapcsolatban, de…..
Raimhol 2019.08.15 21:03:12
@stim: Hamvast még nem olvastam igazán, egyedül a bor filozófiáját. Köszi, hogy elolvastad. :)
Itt az ideje, hogy beszéljünk pár kulturális bűnelkövetőről. A mai beszélgetésben szót ejtünk az igénytelen idézetekről, és arról, hogy a szupersűrű semmit hogyan tolják le a torkunkon, mintha egy nagy életigazság lenne. Ha úgy érzed nem hagyhatjuk tovább, hogy ez a semmitmondás tovább fertőzzön…..
  Az 51-es körzet az utóbbi időben nagyon felborzolta a kedélyeket, ezért úgy döntöttünk megkérdeztük az utca emberét, hogy mit gondol az 51-es körzetről. Sokan komoly fenyegetésnek érzik, hogy egy létesítményben titkokat rejtegethetnek, van aki alaptalannak érzi a félelmet   Ha tetszett…..
LIL D. a rapper még sosem adott interjút senkinek, egészen idáig. Botrányos nyilatkozata után mindenki felháborodott, majd ezt követően újra mikrofont fogott, hogy kibeszélje a mai Magyar rappereket, és előadókat egy podcastban!    Ha Tetszett kérlek oszd meg, és iratkozz fel a csatornára,…..
Sok embert foglalkoztat az a kérdés, hogy milyen bulizási formák vannak, ezek miben térnek el egymástól, ezért most sorra vesszük őket! Nem marad szó nélkül a Deák Ferenc Tér szabadtéri ivászata, és a hajnalban kezdődő after party sem, ahol sorakoznak a stabil…..
Az ego hordozza az anyagi síkon használható alkotó erőt. Ha nagy egóval rendelkezel, akkor az anyagi síkban nagyobb eséllyel éred el azt amit szeretnél, de ez egyben a szellemi sík gátja is, ami ennél egy magasabb rendű sík.   Nem véletlenül láthatunk manapság ennyi…..
Véget ért egy újabb tanév, de a közoktatással kapcsolatban még mindig az az érzésem, hogy nem történt látványos változás, ezért fontosnak tartottam, hogy ebben a témában is diskurzus szülessen. Nézzétek meg a videót, és mondjátok el a véleményeteket ti is, ha úgy érzitek…..
Történt velem egy dolog, és mivel nem tudom kinek mondjam el, ezért Karinthy-hoz hasonlóan hát elmondom mindenkinek… Mint észrevettétek egy ideje egyre inkább spirituális vonalon publikálok az oldalra, és ennek nem az az oka, hogy piackutatás alapján felmértem volna, hogy erre van igény, hanem…..
A legtöbben ha meghallják azt a szót, hogy Isten, egyből valami magasztos és fanatikus hívőre gondol mindenki, de amiről most beszélni fogok, azt hívhatjuk bárminek felőlem, akár csak egy filozófiai felvetésnek is. Tudjátok hogy a legegyszerűbb megtalálni arra a kérdésre a választ, hogy mi Isten?…..
Isten megfogalmazhatatlan, de nem engedtem egyszer sem a patikának, mert az nem szokott vizet facsarni, és ha összeadjuk, akkor  nem jön ki hülyeség, ha az ember szeret inni, akkor nem szeret kacérkodni rákokkal, kivéve, ha a rákok makkja veres mint a bor, mint a mintabor, de jó, hogy…..
Minden évben karácsonykor a fogyasztói társadalom kiélheti a lefojtott vásárlási vágyait, mert a „szeretet ünnepe” legitimizálja azt, hogy ajándékok formájában kifejezzük szeretteinknek, hogy mennyire fontosak számunkra. Ez az az ünnep ami a képmutatásban nem ismer határokat! A közösségi oldalak…..
Egy olyan dologról szeretnék most beszélni ami sokak számára elfogadhatatlan, furcsa,  érthetetlen lesz. A világunkról egy olyan elképzelésem van, ami szürreálisnak tűnhet, ezért akik most ezt elolvassák azokból sok érzelmet válthat ki ez az eszmefuttatásom, de úgy érzem…..
Az ember alapvetően szeretne sikeres, gazdag, és boldog lenni, amit céljai elérésével próbál meg kivitelezni. A társadalmunkban hierarchia uralkodik, még akkor is, ha ez nem tudatosan alakul ki. Több szempont alapján dől el az, hogy mekkora a tekintélyünk egy adott csoportban, de mi…..
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
 A fiatalabb korosztály tagjai szeretnének népszerűek lenni a lehető legegyszerűbb módon, és ehhez teret adnak bizonyos applikációk és oldalak, és ezek közé tartozik a musically is. Nem is lenne gond az, ha valaki híressé szeretne válni, de az a probléma, hogy fiatalok tömege…..
A szexualitásban nagyok sok a tabu, és nehezen beszélünk az ezzel kapcsolatos témákról, ezért most felfogom tépni ezt a sebet is a társadalom bőréről! Egy aktusba, hogy mi fér bele az a partnerek nyitottságától függ. Általánosan elfogadott dolog, hogy mi fér bele a szexbe, és…..
Manapság egyre elterjedtebb az a gondolkodásmód, miszerint az ember akkor boldog, ha szinte mindig mosolyog, jókedvű, és céltudatos. Sokszor láthatjuk azokat a patetikus megjegyzéseket is, amik arra biztatnak minket, hogy a negatív dolgokkal nem szabad foglalkozni, mert felemésztik az…..
Sokat emlegetem a prolikat, de még sosem említettem, hogy milyen különböző kategóriákba sorolhatóak! Talán magadat értelmiséginek vallod, de miután ezt elolvastad, és magadra ismertél fel leszel háborodva, viszont ez nem probléma, mert az emberi egod lerombolása csak segíteni fog,…..
Gyakran gondolkodunk azon a kérdésen, hogy kik is vagyunk valójában, de a választ nem igazán kapjuk meg soha. Keressük a válaszokat a kérdésre, de csak kevesen hisszük azt, hogy a választ megkaptuk.   Én azt gondolom, hogy az ember nem a személyisége, és nem is az érzelmei, és…..
Megfordul gyakran a fejedben az a gondolat, hogy amikor a partnereddel szembe jön valaki aki jól néz ki, akkor a párod miért mosolyog, mikor elméletileg csak te kellesz neki és senki más? Miért mosolyodott el flörtösen, és miért nézte meg esetleg sunnyogva a másik kebleit, mikor azt…..
Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kereshetnél úgy pénzt, hogy szinte befektetett energia nélkül juss hozzá? Sokszor ajánlanak használhatatlan tippeket, de van egy módszer amit manapság sokan űznek, és sokan így keresik meg azt a mellékes pénzt, amit más módon munka mellett nem tudnának kivitelezni…..
Raimhol 2018.05.11 09:48:40
@Dikusz: Minden egyes mintát továbbküldenek vizsgálatra, ezért szólnak is, ha probléma lenne a véreredményekkel.
Raimhol 2018.05.11 10:24:45
@prim: Igen én is ezt gondolom. Egy tudatosan táplálkozó ember, aki heti két heti egyszer ad, annak semmi baja nem esz a plazmaadástól, sőt belekényszerít abba a helyzetbe, hogy fogyassz rendszeresen fizet, és pótold az ásványi anyagokat, fehérjét. Az ellenőrzés miatt tudod, ha problémád van. Szóval véleményem szerint nincs ezzel probléma. Egyetlen egy hátulütője van számomra pl, hogy 100+ alkalommal adtam már szó szerint (talán 105. alkalmam volt két napja), és látszódik a tűszúrás helye egy pontban, ahová szúrni szokták.