Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsotyA

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címvédő Juventus a Chievo elleni, nehezen kiharcolt győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban egy lényegesen nehezebb ellenfél, a Lazio látogat majd az Allianz Stadiumba, ahol első alkalommal léphet pályára a klub nyári sztárigazolása, Cristiano…..
ZsotyA 2018.08.25 16:54:35
Az Il Corriere di Torino értesülései szerint Paulo Dybala rendkívül izgatott Cristiano Ronaldo érkezése miatt, alig várja, hogy a portugál klasszissal kényszerítőzhessen, passzolgathasson és ejthesse ámulatba a nézőket. Az argentin csillag véleménye megegyezik sokakéval, és a…..
Kevin Strootman nemrégiben arról beszélt, hogy a Napoli és a Juventus kedvezőbb helyzetben van, mivel a fővárosi csapattal ellentétben a bajnoki címért zajló versenyfutásban érintett két klub nem kényszerül legjobbjainak az értékesítésére. A farkasok az elmúlt években pénzügyi okokból megválni…..
ZsotyA 2018.02.16 21:36:17
@Márió Elek: Ránéztem, hogy esetleg csinálni kéne magyar feliratot hozzá. No de kedves Giorgio barátunk a jogi diplomájával a zsebében az 5. percben olyan mondatot rittyentett, hogy az élettől is elment a kedvem, nemhogy a fordítástól... :D

"To play in this small field in the outskirts that experiences this glorious day
makes for a moment of unity for everybody involved with the club."
Andrea Barzagli elárulta, két évvel ezelőtt csapatában még nem volt meg a hit a végső  győzelemre, most azonban hisznek abban, hogy sikerül felemelni Európa legrangosabb trófeáját. A védő a Bologna elleni 2-1-es siker után nyilatkozott a Mediaset Premium munkatársainak, s szót ejtett az utolsó…..
ZsotyA 2017.05.29 08:17:17