Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam_545

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indiából érkezett egy görkoris autós jelenet Facebook rajongónk jóvoltából. Minden pillanata maga a zsenialitás. A kocsi pedig gyanúsan Suzuki, ha esetleg valaki ezt megerősítené azt megköszönném. Addig is élvezzétek! ..
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
Vagy épp több van neki? Nézőpont kérdése. Ez egyaránt vonatkozik a nyereményre, az inkriminált cikk szerőjére és a feladványra is. Nézzük. A nyeremény egy Yamaha csomag, Rossival: Yamaha Rossi kép + egérpad + R1 füzet + 2 féle könyv. A szerző Koncz János. A kérdés: Melyik…..
Az RTL Klub a Barátok közt szünetére kitalált egy játékot a rajongóknak, hogy addig se érezzék magukat elhagyatottnak. Annyira azért nem tökös és bevállalós a csatorna, hogy csináljon három verziót, aztán a júzerek szavazhatják meg, hogy mi legyen a félbehagyott szálak…..
Legalább harmincezer fontot, több mint tízmillió forintot ért az a kormány, amit a brazil kidobott autójából monacói balesete után. Az érkező Karun Chandhok ha akarta sem tudta volna kikerülni, átment rajta, sőt, magával is sodorta, nem valószínű, hogy a kocsi egyik…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
A Hősök visszafele mozog, az Airbourne zavaróan tolvajkodik, Rihanna kevés sikerrel próbál visszatérni a kívánatos nő imidzshez, az Overkill szar, Jimi Hendrix találkozik a visualizerrel, Avril Lavigne elsőként nézi meg Csodaországot, a Wolfmother meg csak rokkol. Ezen a héten is…..
adam_545 2010.02.21 22:25:05
@_fá_: kijavítottad, de csak az egyiket :)
Van egy generáció, akinek Antall József csak annyit jelent, hogy a fickó, aki miatt félbehagyták a Kacsameséket, mikor meghalt. Mondjuk én már akkor is inkább a sorozatok miatt vártam a Disney-mozidélutánt: ott volt az Ausztrál Expressz a pattanásos Nicole Kidmannel, a Nehéz napok a…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
A Mozilla kiadta a Firefox böngésző első Release Candidate verzióját. (A szemfülesebbek már péntek óta ezt a böngészőverziót használják.) Ugye a szoftverfejlesztésnek ez az a szakasza, mely a legközelebb van a végső verzióhoz. Mostmár kizárólag kiemelkedően súlyos bugok…..
Ne gondoljuk, hogy csak a kínai kormánynak jut eszébe, hogy cenzúrázza a webet. A hír igaz, a Microsoft egyszerűen blokkolja csetprogramjában a YouTube linkjeit. Ha megpróbáluk MSN-ben (Windows Messengerben) youtube-os videót küldeni, azt az üzenetet kapjuk vissza, hogy "The…..