Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagolyleső

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
Sokkoló szalagcímek, egymásra licitáló médiumok. Az idei koronavírus járványt legalább két témában fogják tanítani a jövőben: az egyik értelemszerűen az epidemiológia (járványtan), a másik viszont egyértelműen a média és PR területe lesz. És nem vagyok benne biztos, hogy a járványügyi hagyatéka lesz…..
bagolyleső 2020.03.01 00:18:39
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
bagolyleső 2020.01.10 11:36:45
Onlinemarketing blog OK, boomer! 2019.11.25 10:49:37
Nem gondolom, hogy a generációelméletek és azok használata tévútra vinne, sőt. Írom ezt azért, mert miközben a közösségi média marketing - és úgy általában az online marketing - óráimon tanítom a generációkat, látom, hogy a szakmán belül (és persze kívül is) egyesek szerint ez az egész csak humbug,…..
bagolyleső 2019.11.26 12:06:14
Az X-generáció a ’60-as évek közepétől a ’70-es évek végéig született nemzedék. Nálunk ekkor már megszűnt a terror, a rendszer enyhült és eljött a „gulyáskommunizmus” ideje. A gyerekek az érzékeny antennáikkal azt vették le, hogy a világ, ahova születtek nem lehet annyira rossz, mert sok hülyeséget…..
Ha valaki megkérdezi, miért kötöttünk házasságot, a kapcsolatunk sikerességétől függően különböző válaszokat adhatunk. Ha elégedettek vagyunk, azt mondjuk, szerelemből. Ha már megbántuk, azt mondjuk, akkor jó ötletnek tűnt. Esetleg leegyszerűsítjük a témát, és kijelentjük, hogy fogalmunk sincs. Ha…..
bagolyleső 2019.09.20 14:53:02
@ivivan: Sok emberrel beszélgettél, aki lezuhant már repőlővel, onnan tudod?
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
bagolyleső 2019.05.14 16:46:36
  A legtöbben egyetértünk abban, hogy a szégyen nagy dózisban kifejezetten mérgező. Sokan vannak ugyanakkor, akik - Pascal címbéli mondásának igazat adva - azt vallják, hogy némi szégyenérzet azért jól jön az embernek. Egyszerűen azért, hogy távol tartsa az illetlen, vagy bűnös tettektől. Jómagam…..
Szél Detti megkésett megvilágosodása. ..
bagolyleső 2018.10.03 18:10:09
A világ legtekintélyesebb lapjai egyöntetűen úgy látják, hogy az európai konzervatívok saját maguknak ártanak, ha még mindig védelmezik Orbánt. Az európai kulturkampf csak arra kell a magyar miniszterelnöknek, hogy senki ne a jogsértésekkel és az égig érő korrupcióval foglalkozzon, viszont csak…..
Nem az fáj, ami mondanak, hanem ahogy mondják – nagyjából így reagált a leendő emberminiszter, Kásler Miklós, a Magyarországon világhírű onkológus az őt ért kritikákra. A jelek szerint kifogyhatatlan örömforrása lesz ő a politikai humor szerelmeseinek...
Konszolidáció? Ugyan, kérem! Ez a szó nem szerepel Orbán Viktor szótárában. Viszont rengeteg kifejezést találni a "harc" szó környékén. A permanens háború most sem szakad meg, sőt, ha lehet, a helyzet tovább fokozódik...
bagolyleső 2018.05.11 12:15:53
A választási eredmények megismerése után kezdtek magánemberek tüntetést szervezni vasárnapra. Már akkor sem értettem, hogy most minek? Ami ellen tüntetnek az már jóval korábban is ismert volt, akkor kellett volna tüntetni. Ki lehet fejezni az ellenérzést a kormány módszereivel, a választási…..
Mestertroll – közpénzből kitömött adónál, közpénzből nyomják a Fidesz-propagandát és úgy csinálnak, mintha valami laza, kúl csávók lennének...
Amikor egy baráti telefon nyomán tegnap visszatértem e témára, úgy éreztem, hogy ama bizonyos kilencven százalék újbóli feszegetése talán túlzás. S most, íme, harmadszor is nekirugaszkodom, mert A nap híre című ATV-vitaműsorban két vendég összeszólalkozott. Tegnap este Papp Réka Kinga médiatudomány…..
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Beszéljünk a félelemről. Senki sem szeret félni. Általában azt gondoljuk, hogy félni nem jó. Bár a „jobb félni, mint megijedni” közmondás látszólag az ellenkezőjét jelenti, inkább arra figyelmeztet, hogy ha időben félünk, kevésbé fogunk megijedni. De miért félünk? És jó-e ez, vagy rossz nekünk?…..
A Kéken való túra nekem a nagybetűs Menedék. Menedék a hétköznapok hajtása, a stressz, a világ történései elől. Olyan pár nap ez mindig, amíg csak a kedvesemmel, a barátaimmal együtt töltött órák, a jó beszélgetések számítanak, vagy a hosszú csöndek, amikor némán baktatunk egymás mellett/mögött az…..
bagolyleső 2017.10.24 13:54:40
@feribácsi: Igen, sajnos elolvastam az egészet, és bármilyen meglepő, a teljes írás eszmei mondanivalója sarkallt kommentelésre. De látom, bátya, te nem vagy a szövegértés nagymestere, ezért összeszedem neked tételesen:

- a vidéki Magyarország láthatóan retteg és mélységesen gyűlöli az idegeneket

- A „közismert” magyar vendégszeretet sok esetben már a múlté, helyette az abszurditásba hajló xenofóbia ül tort Magyarországon ma 2017-ben

- előző nap Geszten öt magyar magyart kértünk meg sorban, hogy megszorultunk, ugyan megtennék-e, hogy átvisznek bennünket Biharugrára, mert akkor nagy bajba kerülünk. Úgy pattintottak le bennünket, hogy a lábunk nem érte a földet, az első cigány magyar ember viszont hamarosan már állt is ki az autójával, s zokszó nélkül vitt át bennünket

- Mi kétség kívül nem ennek a szörnyű morális és mentális állapotban lévő Magyarországnak a megismerésére indultunk el anno, de mindenesetre, ha legközelebb megállít a rendőr, juszt is úgy köszönök neki, hogy Kaifa haluka.

Tehát a poszt határozott, szó szerinti megállapításai a magyarokkal kapcsolatban:

1. A magyarok gyűlölik az idegeneket
2. A magyarok nem vendégszeretőek, mert gyűlölik az idegeneket
3. A magyarok nem segítőkészek, mindenki más (a proverbiális első cigány) bezzeg igen
4. A magyarok erkölcstelenek és beszámíthatatlanok (ezt jelenti ugyanis a szörnyű mentális és morális állapot)
5. A magyar rendőrökkel trollkodni kell.

No drága cimbora. Ez nem az én értelmezésem, ez az amit konkrétan leírt a poszter. Ez bizony egy a magyarokat egyoldalúan negatívan bemutató, azaz - per definitio - magyargyűlölő poszt.

Örülök, hogy segíthettem, ajánlom magamat.
  Az elmúlt napokban teli lett a magyar sajtó a "papírunk van róla, hogy a hunoktól származunk" jellegű szalagcímekkel. Meg, hogy íme, a bizonyíték, hogy megdőltek a finnugor elmélet marhaságai, tényleg hunok vagyunk.  Az ősforrás egyébként ez az interjú.  Sokan kérdezték, mi a véleményem. Hát…..