Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadiuj1

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
A metamfetamin egy központi idegrendszeri stimuláns, melyet az orvostudomány figyelemzavarok, fokozott túlsúly és narkolepszia kezelésére használ. Sajnos drogként is ismert és a hatásait gyakran "előtte-utána" képekkel próbálják a hatóságok szemléltetni. Íme az ilyen…..
vadiuj1 2008.02.09 18:26:24
Bigyóblog Ultrakönnyű Lenovo 2008.01.21 13:01:00
Kiszivárgott némi információ a Lenovo Thinkpad sorozatának legújabb darabjáról. Az X300-asnak 13,3 inches lesz a kijelzője, 1440x900-as felbontással. Ultakönnyű lesz, alig 1,13 kilogrammot nyom. Processzora 2 GHz-es, 64 GB SSD-vel és max 4GB DDR2 memóriával adják majd. Akkumulátora…..
Amióta megjelent az Macbook Air a multitouchos tapipaddal, várom ezt a pletykát. Az Appleinsider belső infókra hivatkozva írja, hogy néhány héten belül megjelennek a multitouchos Macbook Pro gépek is. Ugyanaz a forrás azt is mondta, hogy a Macworld körül kellett volna bejelenteni ezt…..
Igazi flashjáték-klasszikus a Planarity, amiről már megemlékeztem. A programban a feladat egy csomópontokból és élekből álló objektum, ún. síkgráf kibogozása úgy, hogy ne legyenek a gráfban egymást metsző élek. A Planarity nagy baja volt, hogy igazi pályák helyett csak a…..
Újabb logikai cucc, amit öt perc után megun az ember, viszont azért az öt percért helyet érdemel a blogban. A Chat Noirban egy macsek útját kell elzárnunk: a cirmos csak a világos körökre ugorhat, mi pedig azokat igyekszünk besötétíteni. A sikerhez előre kell gondolkodni, a…..
Ma több kisebb játékról lesz post, hogy fogyjanak az olvasók által beküldött linkek. Kezdetnek álljon itt Tepsi találata, a tegnapi gitározós játék egy változata, amiben már őrjöng a közönség, hallatszanak a félrenyúlások, viszont nincsenek kitartott hangok és…..
Nem, nem önkényuralmi jelképekkel akarunk riogatni, csak valahogy be kellett jelenteni, hogy elkészült a nemrég tárgyalt Hoshi Saga folytatása. A cél ugyanaz, mint az előző részben (annyira, hogy a pályák sorszámozása is onnan folytatódik): minden pályán egy trükkösen elrejtett…..
A tegnapi bejelentésnek nagy sikere volt, azóta a kommentekben és levélben rengeteg kérés jött. A Head Over Heels letölthető pc-s remake-jét többen is ajánlották, és minő véletlen, éppen ezt táraztuk be mára. Aki nem ismerné az eredetit: a Spectrum és a C-64 legzseniálisabb…..
Az elmúlt hetekben jól megszolgált szabik miatt takaréklángon égett a blog, de most újult erővel merítünk a netes játéktermésből. Ezen a héten kísérleti jelleggel olyan játékokat mutatunk be, amelyek valamilyen régi, C64-es vagy amigás nagy kedvenc újraélesztései.…..
Ugye, az megvan, hogy a Star Wars Episode I-ban mennek a jedik a víz alatt, amikor megtámadja őket egy óriási hal, mire azt bekapja egy nála is nagyobb dög, és elhangzik a post címében idézett okosság? Erre a yodaizmusra épül a Tamás nevű olvasónk által beküldött Fishy:…..
És tessék, máris itt a következő fesztiválozás: június 1–3. között rendezik a badacsonyi Dísz téren a kéknyelű-virágzás negyedik ünnepét. Az idei fesztivál az első, amelynek szervezését a Badacsonytomaji Önkormányzattal karöltve a borvidék fiatal borászai vállalták…..
Az Etyeki Pincefesztivál azért jó, mert a falu elég nagy, hogy elférjenek benne az emberek. Legalábbis akkor, ha a kora délutáni órákat és az újhegyi pincesort választjuk okosan. Azt mondják, esténként a sűrűjében már sűrűn voltak, én azonban addigra leléptem, mint a pinty.…..
Az egyik legszebb színvilágú magyar rajzfilm-sorozatot nem kell különösebben bemutatni senkinek, hiszen mindenki tudja, kicsoda Keresztes barátom, Csibor bácsi, Hátonúszó, Rák apó. Mindenki élénken emlékszik a kristálypalotára, meg az algaszedő kis csigákra.Bálint Ágnes, aki a…..
w Zászló lábhoz 2007.01.31 19:21:00
Kiderült mára, hogy fölöslegesen izgattuk magunkat az új párttal. Ezek nem agyafúrt taktikából küldték előre Őfelsége Titkosügynökét, hanem mert nála alkalmasabb frontember nincs a csapatban. Ezek a meghatározó értelmiségiek azért nem voltak eddig kormányközelben, mert…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
vadiuj1 2007.01.17 10:39:18
Na, helyben vagyunk:

Bog a tehen :)))

www.csonkatunde.com/kepek/20.jpg

Ezt a lagzilajcsi szinvonalat pedig ne tekintsuk a magyar kultura reszekent. Ha magyar kulturat akarunk bemutatni, arra ott van a folkradio, pl.
www.folkradio.hu/
ezerszer jobb.
vadiuj1 2007.01.17 10:41:24
Na, helyben vagyunk:

Bog a tehen:
www.csonkatunde.com/kepek/20.jpg

ezt a lagzilajcsi szinvonalat ne tekintsuk a magyar kultura reszekent, konyorgom!!!

Akkor inkabb hallgassatok folkradiot:
www.folkradio.hu/

ezerszer jobb.