Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Armadar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
Armadar 2017.05.25 01:01:46
@imi60: "A nagy probléma a vallási és kulturális másság. A nőkkel való bánásmód. Ez a rész nagyrészt különbözik a mai európai keresztény és nem vallásos emberektől."

Itt mire gondolsz konkrétan? Mondjuk arra Fideszes képviselőre, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Esetleg Mikola István unokaöccsére, aki savval öntötte le volt barátnőjét és aki ellen az ügyészség simán ejtette volna a vádat? Netán Kiss László úszóedzőre aki megerőszakolt egy nőt, majd amikor ez napvilágra került a teljes "kerszetény" Fidesz-had vette őt védelmébe és kurváza le az áldozatát? Esetleg arra KDNP-s politikus bácsira aki egy 16 éves kislánnyal kavart? Vagy talán arra véglényre, aki a blahán megütött egy nőt, csak mert az rá mert szólni, hogy ne migráncsozza le a pizzást?

Ezt tekinted a nőkkel való ideális európai-keresztény bánásmódnak?