Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pampkinella

37 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben volt éppen 1 éve hogy megnyílt a Magyar Zene Háza. Nagyon vártam, és rögtön megszerettem.  Az állandó kiállítás, a HangDóm , és úgy az egész egy csoda Azóta is terveztem hogy végre egy koncertre is elmenjünk. Persze kültérin már voltunk, az is remek volt, de mégiscsak a belső teremben…..
Az én szívem nagyon fura lehet. Olyan csücskös.....Neeem....nem az az egy csücsök alul. Hanem sok csücskös!! És az egyikben tutira ott lapul Szentendre. Gyakran sétálunk itt, hol órákig, hol csak rövidebb ideig. De az biztos hogy mindig találunk valami újat amire rácsodálkozhatunk, vagy régit,…..
​Az utóbbi években kevésbé pörgősek a szilveszterek.....de volt ez bizony másképpen is. A Salsa La Cubana-nak, és első sorban Lili Garcesnek köszönhetően sok-sok fellépésen, versenyben, buliban vehettünk részt. Farsangok, Valentin napok, Wellness workshopok, Szilveszterek, és még mennyi…..
Anyáknapja.  A tegnapi nap margójára. ☀ Vannak dolgok, amire büszke vagyok ( és vannak amire nem....). Az biztos hogy ami leginkább büszkeséggel tölt el, életem "fő művei" a két Fiam! Péter, és Ádám. Nyilvánvalóan nincs náluk jóképűbb, kedvesebb, okosabb széles e Világon! :-)  Anyának…..
Tagadhadatlanul tavasz van, és kész.Ha nem is az igazi, kicsit beszűkült, zártabb mint szeretnénk, de mégiscsak van!A virágzó fák, a zöldülő természet, no és az hogy a héten végre biciklire szálltunk abszolute megerősíti ezt.Ma a Margit szigetet vettük célba, gondolván így szerda délután biztos nem…..
Szeretek olvasni.Persze leginkább a "happy and" végű történeteket szeretem, mint a filmekben is. :-) Történik az életben épp elég komoly, brutális, igazságtalan dolog, legalább ha a betűk között elmerülök, akkor  legyen minden kerek.Mégis, 2-3 laza regény után igényem van olyanra is, aminek van…..
Az emberek többféle módon viszonyulnak a karácsonyhoz. Van, akinek mélyen spirituális, keresztény ünnep. Van, akinek a szeretet ünnepe, van, akinek a fogyasztói társadalom legnagyobb ünnepe, és ezen belül is van, aki ezért utálja, és van, aki éppen ezért szereti. Van, aki ki nem állhatja az egészet,…..
Kapjuk már össze magunkat emberek!Tényleg jobb ha nyafogás van? Asztmás vagyok, jó......szerencsére "csak light-osan". Azon kívül ilyen-olyan allergiás, és néha egy szatyor fülétől is "behurkásodik" a kezem. Mi több én is jobb szeretem a friss levegőt, mint a "szűrtet".De bakker! Az életem…..
Ősz van. Szeretem.Az illatát, a színeit, a hangját. Ahogy az avar zsizseg, mikor lépkedek rajta.A hulló falevelek táncát nézni, és megpróbálni lefotózni.Szerencsére Zsolt is szeret sétálni, vagy már megszerette...? :-)Gyakran előfordul hogy csak "leugrunk kicsit" tenni egy kört a környéken, és 2-3…..
Kedd van. Végre kisütött a nap. Csak nem fogok itthon ülni? Hát irány a Liget!Sokat járunk ide, szeretem. Imádom az óriás fákat, és az újonnan ültetetteket is.Évek óta folyamatosan változik, abszolúte az előnyére.Többek között valahogy nem értettem a ligetvédőket .... sem.....miből gondolták hogy…..
Döbbenetes ami történik......Hogy a szakértők, és gyűlölködők országa lettünk!Hogy mennyien tudják a tutit arra, mit hogyan kéne csinálni. Otthon ülve....a sezlonyon....Hogy belélegezzük a maszkkal a széndioxidot,..........hogy nem így kéne ezt-azt szervezni. Hogy mindenki maradjon csak a saját…..
Az első hivatalosan is munkanélküli nyugodtDíjas napomon a Dagály fürdőt teszteltem.Meg kell mondjam nagyon bejött!  Igazán szépen felújították, sok zöld, szuper medencék, tiszta, kultúrált öltözők. Lehet hogy kevesebb a fa mint régen.....de gondolom valamit valamiért. Azt mondják ViziMoty vagyok,…..
Ami az első bizonyítéknak tűnt arra hogy valóban az vagyok, amire gondolok, az egy sms-ben érkezett. Tudnillik az OTP kivételesen nem azért üzent mert megint levontak valamit, hanem kéremszépen MEGJÖTT A NYUGDíJ! Wow.....akkor hát tényleg lehet benne valami? Én mondjuk nem izgultam. Eldöntöttem,…..
És(sel tudom nem kezdünk mondatot, de én feszegetek...) eljött az utolsó munkás hét. Mindjárt hétfőn felhívott a kolléganőm, üljünk be a PizzaPariba beszélgetni, mert bent sosincs időnk......mondjuk ez többnyire így van. Ott ért a meglepetés, hogy minden közvetlen kolléganőm, kollégám ott ült…..
És elérkezett 2020.09.01. Úgy tudom nyugdíjas lettem. Mert van olyan szerencsémre, hogy "Nők 40". És nekem bizony letelt, ami egyébként sem piskóta, az egészségügyben meg nodepláne. Mi több, elmondhatom, az utolsó évemre rákerült a korona.....bakker.Persze nem 100%, mivel a hivataltól semmiféle…..
Mit is írhatnék az aktuális szülinapom margójára? Például hogy nyilván nekem sem mindig subidubi.....Mondjuk mikor reggel belenézve a tükörbe észreveszem, hogy egyre tőbb rajtam a logó...??? ( o=ó)  És abból egyik sem Ferrári?!  :-)Vagy mikor feltűnik hogy tök jó, már nem fáj a térdem......ellenben…..
Szinte minden ember zsebében, táskájában ott lapul 1 ( 2 ) okos telefon.Nyilván, az enyémben is. Hozzá szoktam, szeretem , pláne hogy így a fényképezőgép mindíg kéznél van.Szuper appokat tölthetünk le, amelyek megkönnyíthetik az életünket, vagy csak egyszerűen jópofák. Gondolok itt a BKV…..
PampkinWriting :-) Angyalok és mi 2019.04.25 18:35:37
Rajtunk múlik.Csak élünk bele a világba, vagy teszünk is valamit?Persze, kifogások mindig vannak. De nem mindig pénz kérdése hogy kinyújtjuk a kezünket.Az Afrikáért alapítvány  az egyik szívem csücske.https://afrikaert.hu//Becsülöm az elszántságukat, leleményességüket, és első sorban…..
Lehet másnak utálatos időszak.....tömegek a vásárokon, csillagászati árak, átverős árleszállítások..... Nekem akkor is a kedvencem! Hónapok óta ( igen....kb szeptember végén vettem meg az első ajándékot ) készülök, díszítem, öltöztetem a lakást, a munkahelyem, "melengetődik" a…..
Ott voltam az elsőn. Egy hajón.Még szinte senkit sem ismertem, alig 1 hónapja kezdtem el a WomanStyle órákon részt venni.Aztán a 3.-tól kezdve El Sombreroval ( aki az első bátor pasik közt volt, aki hajlandó volt velem táncolni...) minden szülinapra hónapokkal előbb elkezdtünk agyalni, tervezni,…..
A Városliget évtizedek óta az egyik kedvenc helyünk. Régebben a gyerekekkel együtt, ma már a párommal kettesben sétálgatunk itt órákon keresztül. 100 hektár...bőven van hol. :-) Gyönyörű a sok zöld, a parkok, és persze az a jóóóó levegő! Ezért is csípi a csőröm a sok morgolódás. Igyekszem…..
Pampkinella 2018.08.26 19:41:03
Avagy mi kell a leánynak ha partner. Vagy mi nem.......   Mert valljuk be, van hogy 1-2 pillanatra elveszik a kedvünket......Volt úgy hogy már majdnem elsírtam magam kínomban.Történt hogy a kedvenc együttesem koncertjén, A Latin Combon felkért egy pasi táncolni.Nos.....Viszonylag jól kezdtünk,…..
Az Afrikáért Alapítvány 15. születésnapja 15 év egy alapítvány életében úgy gondolom igazán nagy dolog! Nem könnyű eljutni idáig, fenn maradni, mi több ha kis lépésekkel is, de egyre nagyobb dolgokba "vágni a fejszét"! Büszke vagyok rá, hogy a 10. születésnapi ünnepségükön már ott lehettem, ahol…..
"Az élet táncmulatság. Hol érzéki latin, hol szomorkás balett, hol vidám rock and roll. Én azt mondom, légy mindig pozitív, és akkor is táncolj, ha elefántok kerülnek a táncparkettre!" (Peter Noel) Mi nekem A Tánc? Bennem van. Hihetetlen energiával tölt el, és annyi szépet kapok tőle, amennyit…..
Megkértek, hát mit tehettem volna? :-)  2006-ban az akkori Pepsi-szigeten, valamikor 12 óra tájban egyszer-csak vérpezsdítő és pörgős zene szólalt meg. Persze hogy azonnal ott volt a helyem. Azt láttam, hogy a szikrázó, perzselő déli napsütésben tömegnyi ember táncol lelkesen, és nagyon vidáman.…..