Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomtom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon egyszerű pizza, gyorsan, olcsón, három fajta feltéttel elkészítve!    Hozzávalók: Tésztához: 80 dkg liszt 12,5 gramm élesztő 350 ml langyos víz 1 ek cukor 1,5 evőkanál só 100 ml olivaolaj (nem étolaj) Feltét 1 : 0,5 kg parizer  200 ml ketcup 1 konzerv…..
  A felnőttkori elhízást keresztbe-kasul kiveséztem, elmondtam a tutit, lelke rajta annak, aki ezek után sem tesz semmit önmagáért. Azonban ha valaki gyereket vállal, az egész más tészta. Hiszen a szülő kezében van a döntés, hogy milyen életformára „állítja rá”…..
tomtom 2014.12.19 13:41:41
@Atrox: Tökéletesen egyetértek.
Az, hogy miért fontos reggelizni, számtalan cikk megírta már. Sőt, az utóbbi időben -mint ahogy mindennek- megjelentek a cáfolatai is, újabb divathullámok kezdtek terjedni, miszerint miért nem kell, miért egyenesen káros reggelizni.Ez pedig kérem hülyeség a négyzeten. Arról, hogy…..
tomtom 2014.11.21 09:38:11
@fiktiv állat: Miért is baromság?
Haanchee fut Így fuss hidegben! 2014.11.05 13:37:00
Attól, hogy jön a tél, nem szabad elhanyagolni a mozgást. Ha szeretsz futni, ne hagyd, hogy a hideg eltántorítson - inkább készülj fel rendesen! Egy tanulmány szerint az egész éven át folytatott futás endorfint szabadít fel, ami hideg időben külön jót tesz a szervezetünknek:…..
tomtom 2014.11.06 14:29:03
@djlashungary:

Nekem is tetszik a poszt. Azt azonban nem tanácsolnám senkinek, hogy a légzését megváltoztassa, valójában ez nem is lehetséges, talán még egy lendületesebb sétánál sem. Válogatott futó voltam, van némi tapasztalatom erről. Sok ezer kilométert nyomtam le mínuszokban (és teszem ezt a mai napig is) de soha nem fordult elő, hogy megfájdult volna a torkom.
A kesztyű fontosságát duplán alá kell húzni.
És még valami. Az elmúlt 20 évben nem találkoztam olyan ruházattal ami valóban elvezette volna az izzadtságot, pedig elég intenzíven kerestem. Ezt reklámfogásnak tartom. Persze baromira örülnék, ha tényleg lenne ilyen, szóval szívesen veszem a tanácsokat. :)
  Igazából a világ összes pénzét el lehetne költeni táplálékkiegészítőkre. Akár a bioboltokról, akár a klasszikus "gyúrós" boltokról beszélünk, még szakemberként is nehéz követni az újabb és újabb csodaszereket. Ha az eladót kérdezzük, akkor nyilván azt fogja…..
tomtom 2014.10.21 22:32:09
@zsoci:

Kedves zsoci!
Kérdezz meg bárkit aki komolyan sportolt, meg fog cáfolni. Volt válogatott atlétaként mondom, hogy a vitaminok és a fehérje készítmények szakszerű használata elengedhetetlen a komoly fizikai igénybevételeknél. Úgy is mondhatnám, hogy ez már sportorvosi közhely. Az alap persze a megfelelő táplálkozás, ezzel egyetértek.
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
Van, aki kezet mos pisilés után, és van, aki nem. Kevesen vannak azonban olyanok, akik akár a legvégsőkig is hajlandóak elmenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb embert a maguk oldalukra állítsák e higiéniai háborúban. A texasi Fort Worthbe valósi 27 éves Eric Jennings…..
tomtom 2006.11.28 07:52:09