Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CL78

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem a világ legszebb temetői közé tartozik az amerikai Savannah városának temetkezési helye, mely ráadásul rengeteg érdekességet is tartogat az odalátogatóknak. Köztük volt P. Elliot is, aki meg is írta élményeit...
CL78 2022.04.26 16:07:52
@Zulu4321: Láttam pár napja egy jó kis videót Shanghai-ból. Elég a legelsőbe belekattintanod. Na ez full disztópia az én értelmezésemben. Mondjuk az enyémben az elmúlt 2 év kompletten az. De nyilván mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, simán el tudom képzelni hogy vannak akik számára utópia a mostani világ.

hotair.com/allahpundit/2022/04/10/video-shanghai-residents-wail-from-their-windows-in-agony-over-lockdown-n461365
CL78 2022.04.26 19:05:21
@Határátkelő: Teljesen egyetértek veled és @Arthamyr: -ral még inkább. Én is keresem a válaszokat. És én se gondolnám, hogy kéne mások lelkiismeretére hatni bárkinek is, ebben is egyetértünk.

Ellenkezőleg, az embereket ideje lenne végre újra felnőtt, gondolkodó lényeknek tekinteni, akik képesek önállóan dönteni akár az egészségükről, akár a véleményükről bármilyen kérdésben. Ha pontatlanul fogalmaztam volna, kábé ennyit akartam csak mondani.
Határátkelő 56, 68, 22 2022.03.08 06:30:00
Szinte egy emberként mozdultak meg a csehek, hogy segítsék az Oroszország által megtámadott Ukrajnából menekülőket. Hatalmas összeget gyűjtöttek már eddig is össze a menekültek megsegítésére, de a pénzen túl is próbálják őket segíteni – derül ki Karel (előző posztját itt olvashatjátok) írásából. A…..
CL78 2022.03.08 20:12:46
@Zulu4321: Állati menő, de komolyan! Egész biztos nagy segítség ez sokaknak.

Én már a következő nagy eseményen izgulok. Vajon lesz-e "cyber-attack" (nyilván csakis orosz, esetleg kínai felségjellel), vagy nem. Elég volt-e egy rövid szimuláció hozzá? Á, túl sok zerohedge-et és hasonló oldalt olvasok, ez az én bajom. Inkább megyek és felteszem én is az IKEA-logót.

www.zerohedge.com/political/large-scale-false-flag-cyber-attack-now-imminent
Ass blaster Ezek hülyék... 2021.10.10 14:36:12
  Mi folyik itt Angliában? Pontosabban mi nem folyik? Például üzemanyag a benzinkutakon. Miért? Azért mert az angolok ha nincs más aki megtegye akkor saját magukat bökik tökön.  Kezdjük messzebbről. 2016-ban öt évvel ezelőtt megvolt a Brexit szavazás, az angolok kiléptek az EU-ból. Ennek meg…..
CL78 2021.10.15 21:38:15
@diggerdriver: Nekem Németországban a gázolaj ára felment 1,40-ről 1,55-re. Neked meg nincs gázolajad bármennyit is adnál érte. A kettő nagyon nem ugyanaz. Ég és föld a különbség.

Politikáról, meg európai értékekről én nem szeretek beszélgetni, mert ezek mind szubjektív dolgok, a világ végéig el lehet róluk beszélgetni teljesen feleslegesen, haszontalanul, értelmetlenül. Erre sajna nincs időm. Nyugi másokkal sem beszélek politikáról, ez nem neked szól. Nem is érdekel különösebben.

Az EU sok mindent elbaszott, igaz. De az utóbbi években a britek még sokkal több mindent elbasztak, igazából mindent, amit csak lehet. Csak gondold végig logikusan, kit fog jobban megviselni ugyanaz a vihar, a 700 kilós grizzlyt (EU) vagy a 9 hónapos kismedvét (UK)?

Tudom hogy divat szídni az EU-t, de azért a tények azt mutatják, hogy a világnak 3 vezető gazdasági központja van, nagyságrendileg hasonló GDP-vel, az USA, Kína és az EU. Nem Anglia, bár tudom ezt a csatornán túl máshogy gondolják. :)
Nagy utat járt be Iván (akinek legutóbbi posztját itt találjátok), amíg Németországból eljutott Németországba és ebbe a sok évet felölelő útba belefért Magyarország mellett pár év Ausztria is. Vajon miben jobb Németország, mint mondjuk a lassan balkáni nagyvárossá lett…..
CL78 2017.05.31 12:18:45
@vándor madár: OK, elfogadom, amit mondasz, igazad lehet.

Bécsben munka közben elég egyszerű, tanulatlan népek között mozogtam és hát sok érdekes tapasztalatot gyűjtöttem, az tuti. Most meg kvázi egy "kirakatban" élek, nyugodt üdülővidéken, ami Bécs után igen nagy kontraszt.

Tudom jól, mennyire utálják a németnyelvű országok lakói egymást és ugye mindenki közösen a németeket! Mondjuk nem tudom, ennek mi értelme van és hová vezet....
CL78 2017.05.26 14:05:01
@London2009: @Arthamyr: Nem, nem osztottam meg. :)))) Én mást csinálok, ennél speciálisabbat, habár vannak hasonlóságok. És először jön a sok-sok-sok munka és tanulás, aztán a lóvé belőle, évek múltán. Viszont egy idő után nagyon be tud indulni a dolog, nem véletlenül használtam a "hatványozódik" szót.