Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsuChinaforGirls

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elektromos fogkefe „szűzként” azt hiszem, mondhatom, hogy meglepő élmény számomra felfedezni egy ilyen eszköz rejtett képességeit. Viccet félre téve, kellemesen csalódtam, mert olyan újításokat alkalmaz, amik rendszeres fogápolásra ösztönzik a vásárlót.  ..
Ugye ismerős a helyzet, amikor az egész konyha úszik a mosatlan edényekben, az olajban és a szanaszét pacsált tésztában? Igen, nekem is. Konyhai képességekkel kevésbé megáldott hölgy társaim figyelmébe ajánlanám a következő szerkezetet, melynek segítségével ezektől mind…..
Az arctisztítók körében már sok újítással találkozhattunk, azonban a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az arcunk ápolásának lehetőségei egy új korszakba léptek. Ezúton szeretném bemutatni a KingDom KD 308 arctisztítóját, mely árát tekintve szinte verhetetlen a…..
A hálószoba egy szent hely, mely csak akkor tud igazán pihentető nyugalmat biztosítani, ha teljes mértékben az igényeinkre szabhatjuk. Számomra ezt az utazásmániám miatt, egy tengerpartot idéző szoba tudta a leginkább megvalósítani. Ehhez a következő kiegészítőkre mindenképp…..
Személy szerint azon lányok csoportját erősítem, akik nem érzik szükségét, hogy mindenféle csilli-villi használati tárggyal vegyék körbe magukat, ezért számomra egy pénztárcának a következő tulajdonságai vannak: FEKETE Sok tároló hellyel, zsebecskével rendelkezik Nem egy kistáska méretével…..