Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SikerSéf

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendelési idő vége előtt egy órával érkeztem. Páran voltak előttem, és hamar értésemre hozták, hogy már régóta ott vannak. Nem mindegyikőjük, de ők ketten pillanatokon belül.  Távolabb ültek tőlem, de az idős hölgy - legyen Sári néni - és középkorú kísérőjének minden szava hallható volt. (Ezzel…..
Csak beszélgettünk. Eredetileg üzleti kapcsolatnak indult. De elrontottuk. Túl jól kijöttünk. És már a világot váltottuk meg, de a stratégia befejezése csak rendre lemaradt a napirendről, mire lejárt az időnk.  Bár fokozatos volt, de talán akkor fordult át minden, amikor ezt történt. Lelkesen…..
SikerSéf Madarat tolláról 2018.03.23 00:25:09
Annyira szeretem ezt a közmondást. Képletes. Sokat mondó. Közismert. A felénél abbahagyható. Mert értjük, mert tudjuk, mert egyre gondolunk. Nem tagadjuk, nem vonjuk kétségbe. A környezetünk, akit összegyűjtünk magunk köré, igenis árulkodik rólunk. ∴  ∴  ∴ Akaratlanul hívta fel rá a figyelmemet.…..
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..
SikerSéf #Életembenelőször 2017.07.24 18:57:00
Sosem próbálta még. Kisgyerekként megtanulta, hogy ne próbálkozzon új dolgokkal. Megszólták, mert esetlen volt. Kézügyessége sem volt épp kiemelkedő. Máskor meg a szemére vetették, miért nem jeleskedik a kézműves foglalkozásokon. Felnőttként, mondhatni évtizedekkel később gúnyolói már rég nem voltak…..
Ma csalódtam valakiben. Igazából nem is benne, hanem a róla alkotott saját elképzelésemben. Az egésznek az a fránya holdudvar-hatás az oka.  Mert emberünk a szakmájában kimagasló. Mivel emiatt felnéztem rá, azt hittem a többi területen is példaértékűen "működik". Legalább is az én sztenderdjeim…..