Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikhail Ignatyev

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán az uniós jogi mechanizmus nehézkességét lovagolja meg, mert tudja, hogy ily módon időzavarba tudja hozni a Közép-Európai Egyetemet. A csehek sem szeretnének a perifériára kerülni, pedig jön a kétsebességes Európa Lehet, hogy ősztől Csehország is csatlakozik a közép-európai populizmushoz. A…..
Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy ő áll mögötte. De az arckifejezéséből ítélve ez nem teszi különösebben boldoggá. Biztos már nagyon unja az amerikai elnökökkel való örökös találkozókat. (Nem.)..
Mikhail Ignatyev 2017.05.26 20:33:07
@illaim:
Tudjuk, meg a KGB ellen harcoló D209- es elvtársnak és a kommunizmus alatt már az EU- csatlakozásért keményen dolgozó Koveksz Laszibácsinak :DDD

elvtársilag,

Mikhail Ignatyev, a CEU proktora, orosz ügynök s.k.
Ha az Orbán kormány folytatja jelenlegi politikáját, akkor az ország összeomlik - nyilatkozta a B1 blognak a neves katolikus értelmiségi Horányi Özséb...
A washingtoni Külügyminisztérium közleménye nem hagy kétséget afelől, hogy a Trump-kormányzat is a CEU mögött áll. Az Orbán-kormány adja az ártatlant, de nem kizárt, hogy Trócsányi valamilyen arcmentő húzással igyekszik kivágni a kabinetet a csávából. Magyarország szénája nem áll jól az EU-ben sem:…..
A mai számban egész oldalas uszítást láthatnak az olvasók.  A "10 perc gyűlölet" egyébként egy olyan szeánsz volt az 1984 című könyvben, amikor kötelező volt nézni a propagandát. Mint a Szabad Nép-félóra a kommunizmusban. ..
Rendvédelmi, titkosszolgálati és katonai témákkal foglalkozó szakblogként a Lemil már eddig is többször érintette a terrorizmus és a terrorelhárítás különböző aspektusait. Mai, több szempontból is rendhagyó posztunk egy hosszú beszélgetés első részét tartalmazza (a másodikra még várnotok kell néhány…..
Miután a magyar kormányzat a CEU  ügyben is az időhúzással próbálkozott, meg azzal, hogy tárgyaljon már velük az amerikai kormány, mert ők tudják ám, hogy szokott, meg felhatalmazás nélküli embereket küldött a "tárgyalásokra", az USA Külügyminisztériuma egy szokatlanul kemény hangú nyilatkozatot…..
Az FT szerint Trump kiszámíthatatlansága a nyugat hanyatlását jelképezi. Soros György 764 millió dollárt tett meg a tőzsdén az elnök közeli csúfos bukására. Szíjjártó: Ugocsa non coronat! A világsajtó még mindig vastagon foglalkozik az újabb kormányellenes tüntetéssel. A kormány 7 éve hazavágta a…..
Legalább 19-en meghaltak és vagy 60-an megsebesültek, amikor bomba robbant az amerikai énekesnő- és színésznő Ariana Grande manchesteri koncertjének  a végén, a kijáratnál. A hatóságok terrortámadásra gyanakodnak. Arról nincs hír. hogy magyarok is lennének az áldozatok között...