Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BartaK

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors infói szerint Gundel Takács Gábor visszatér a TV2-re, hogy az Áll az alku című vetélkedőt vezesse, azt a műsort, ami annak idején még a Barátok köztöt is verte a nézettségi versenyben. A műsor előkészítéséről már régóta tudunk, legalábbis pletykaszinten, ahogy arról is, hogy a TV2 megkereste…..
BartaK 2017.05.22 13:11:43
Aki elmegy dolgozni egy lopott közpénzből megvett, lopott közpénzből fenntartott TV-hez, aminek az a fő tevékenysége, hogy az országot lerabló, diktatúrába süllyesztő maffia-állampárt érdekeit kiszolgálja, parancsra hazudjon és járasson le embereket, nos az nem jó arc, hanem BŰNRÉSZES.

Ez igaz Tillára és igaz lesz Gundira is ha odamegy. Az nem mentség, hogy "én csak egy vetélkedőt vezetek", amikor azt a vetélkedőt csak azért csinálják, mert kell valami töltelékanyag a propaganda mellé, ami odavonzza az embereket. Meg lehet játszani a hülyét, mint akinek fogalma sincs erről, csak senki nem veszi be - már persze az agymosott fideszeseken kívül.

Érdemes átgondolni Vultur Csaba, a ripost egykori munkatársának a szavait:

"Egy ideig van az, hogy jól fizetnek. Aztán van az, hogy nekem nem kell foglalkoznom politikával. Aztán van az, hogy azt nem én írtam. Aztán az, hogy én írtam, de átírták. Aztán az, hogy valamiből el kell tartani a családot. És persze az, hogy nincs más választásom. Mostantól ezek már nincsenek."

Azért az is érdekes, hogy mit mondott Gundel, amikor eljött a köztévétől:
"Bennem folyamatosan az vetődött fel, hogy a nevemet, az arcomat, a hitelességemet, amiben 33 év munkám van, adhatom-e ezekhez a döntésekhez.
Eljött az a pillanat, amikor egyértelművé vált, hogy tovább nem."

Ha ezek után átmegy a TV2-be, akkor nem kicsit csinál hülyét magából.