Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cigarette Smoking Man

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus csatára, Gonzalo Higuaín a tegnap este Milánóba érkezett, és megerősítette, hogy a rossonero csapathoz csatlakozik. Várhatóan a mai nap folyamán ejtik meg Milánóban Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín orvosi kivizsgálását, miután a tegnap este az argentin csatár…..
Cigarette Smoking Man 2018.08.02 09:22:49
Több olasz lap beszámolója szerint napokon belül lezárulhat az AC Milan és a Juventus közötti átigazolási körforgó, miután a két klubnak sikerült megegyeznie Mattia Caldara és Leonardo Bonucci játékjogának a cseréjében, illetve a Gonzalo Higuaín ügylet pénzügyi…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.31 10:56:09
Emre Can után, az új igazolások közül ma bemutatkozott egy másik játékos, Mattia Perin is, aki a délutáni sajtótájékoztató során beszélt a klubváltásról, az eddigi élményekről és a jövőről. Tegnap óta minden Cristiano Ronaldóról szól, hiszen hivatalossá vált, hogy a portugál klasszis a Juventusnál…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri szerint a klub számára komoly előrelépést jelent Cristiano Ronaldo megszerzése. Az olasz rekordbajnok komoly meglepetésként igazi klasszist igazolt Cristiano Ronaldo személyében, akitől lényegében kimondatlanul is az az elvárás, hogy BL-címhez segítse a…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 13:43:47
@Fodorszki: Elég gáz lenne ha továbbra is úgy játszanánk, mint ahogyan tavaly tettük. Ha ez mégsem változik, akkor fel kell állítani Allegrit a padról! A CR7-ben rejlő marketing lehetőségeket csak akkor tudjuk kiaknázni, ha itt is szórja majd a gólokat.
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 14:10:46
@venember83: És az azt megelőző hat BL-döntővel mi van? Tipp? :D
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 14:15:48
@Cigarette Smoking Man: Illetve öt!
Alessandro Del Piero úgy gondolja, hogy Cristiano Ronaldo megfelelő választás a Juventus számára az éhsége és az ambíciói miatt, de mindenekelőtt nagyon jót tesz az átigazolás az olasz futballnak. Az átigazolás nyomán a Real Madrid százmillió euróban részesült, miközben a játékosnevelésért a…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 12:36:15
@fire06: CR7 legyen szélső, 33 évesen? :O
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 12:40:06
@Zsolt16: Azért akart távozni, mert nem kapta meg a 30 milkót, de mind1! Reméljük a legjobbakat! Forza Juve!
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 13:15:54
@Dr. Grant: Naivan elmondtam nekik, amikor kérdezték. A franc se gondolta volna! Nem kevés csapatépítő sörözésen fizethettem én a cehhet. :D
Cristiano Ronaldo megszerzésével a Juventus a klub történetének egyik legfontosabb igazolását hajtotta végre, így érthető, hogy a torinóiak ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta elégedetten és boldogan nyilatkozott az ügy részleteiről. "Igen, ez nagyszerű csapatmunka volt.…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 12:34:25
Cigarette Smoking Man 2018.07.11 12:42:51
@Alex8610: Mint gazdasági szakember ellenezte állítólag ezt a bizniszt, ami elég meglepő. Én pont hogy a pályán kívüli eredményekben várok tőle többet.
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.10 19:48:11
@CR7juve: Dzsízüsz! :O
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.09 21:22:39
@fire06: Nyilván egy Rakitic komolyan lendítene a csapatunkon, nem vitás, de azért ne táncoljunk már úgy, mint ahogyan Zselé fütyül! Mi a Juventus vagyunk! Nélküle is nagyok voltunk, nagyok vagyunk és nagyok is leszünk! Nem akarom azt megélni, hogy a szeretett csapatom egy ilyen pojácának csicskul!
Cigarette Smoking Man 2018.07.09 21:43:39
@BigP86: Úristen! Azért kilencszer finálézni, a végeredményektől függetlenül is elit dolog, hogy aztán a bajnoki és kupagyőzelmeinkről már ne is beszéljünk! De lehetne még sorolni reggelig az aranylabdás, valamint a világ és európa-bajnok labdarúgóinkat is. Kérdés?
Cigarette Smoking Man 2018.07.10 18:20:59
@Génmanipuláltházikecske: Igen, hol van még a vége? Hány emberáldozata lesz ennek a biznisznek a mercato végére?
A Juventus egykori mestere, Marcello Lippi is megszólalt Gianluigi Buffon ügyében, aki némi meglepetést okozva, a szezon végén nem hagyott fel aktív pályafutásával, s tizenhét évet követően a Paris Saint-Germain együtteséhez igazolt. "Sokszor beszéltem Buffonnal az elmúlt…..
A spanyol ESPN értesülései szerint a Juventus és a Real Madrid végül megállapodásra jutott egymással Cristiano Ronaldo ügyében, s bizonyossá vált, hogy a portugál támadó hamarosan a torinóiakhoz igazolhat. A két klub az elmúlt napok során tárgyalásokat folytatott egymással, s mindkét fél részéről…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.09 21:13:43
@GGábr81: Nekem inkább a halál ötven órája, de ízlések és pofonok.
Az Il Corriere di Torino értesülései szerint Paulo Dybala rendkívül izgatott Cristiano Ronaldo érkezése miatt, alig várja, hogy a portugál klasszissal kényszerítőzhessen, passzolgathasson és ejthesse ámulatba a nézőket. Az argentin csillag véleménye megegyezik sokakéval, és a…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.07 18:38:05
@babo0410: Xdddd
Cigarette Smoking Man 2018.07.08 16:49:43
@Dr. Grant: Oké, rendben, értem! Akkor legyen Allegri a király! Minden rosszról pedig csak és kizárólag Khedira tehet! Amint sikerül elindítom az #evilkhedira nevezetű hashtaget, majd szólok nektek.
Gianluigi Buffon a Paris Saint-Germain együtteséhez csatlakozást követően óriási megtiszteltetésről beszélt, illetve a francia fővárosi klub projektjét méltatta. A PSG-nél pénteken végre átesett az orvosi vizsgálatokon, illetve ezt követően a párizsi együttessel egy éves szerződést írt alá, amely…..
Olasz beszámolók szerint a Real Madrid vezetősége értelmezése szerint a korábban meghatározott kivásárlási ár érvényessége lejárt, ezért 120-130 millió eurót kérnek a Juventustól a portugál klasszisért. A bianconero együttes látszólag megegyezésre jutott Cristiano Ronaldóval, akinek az ügynöke…..
Cigarette Smoking Man 2018.07.06 13:13:23
@Rikoo: Valóban egy szebb jövő kezdete is lehetne, de azért a jelent is érdemes lenne szem előtt tartani, mert ha kitör a parasztfelkelés az öltözőben Zselé bérezése miatt, akkor se jelenünk, se jövőnk nem lesz!
Az olasz sajtó értesülései szerint Cristiano Ronaldo szombaton érkezhet Torinóba, így még ezen a héten lezárulhat az üzlet, s a portugál játékos 100 millió euro fejében a Real Madridtól a Juventushoz igazol. A Real Madrid sztárja rendkívül közel került ahhoz, hogy csatlakozzon a Juventushoz, amely…..
Friss hírek szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy megállapodást kössön João Cancelo ügyében a Valencia együttesével, és így a torinóiak kötelező kivásárlási opcióval terhelt kölcsönszerződés révén megszerezhetik a portugál futballista játékjogát. A szélső az…..
Több olasz forrás arról számolt be, hogy a Juventus kész eladni Gonzalo Higuaín játékjogát 55-60 millió euróért, miután az edző már nem tekint rá nélkülözhetetlen játékosként. A bianconero csapat 2016 nyarán 90 millió eurós kivásárlási ár kifizetésével jutott az argentin csatár játékjogához, miután…..
Cigarette Smoking Man 2018.05.30 09:36:14
Tovább fogy a Juventus kerete, mert bizonyossá vált, hogy Gigi Buffon és Stephan Lichtsteiner után Kwadwo Asamoah is távozik, ezt maga a ghánai középpályás jelentette be a közösségi médián keresztül. "Sem szavak, sem tettek nem fejezhetik ki, mennyire nehéz ez a döntés, mert…..
Cigarette Smoking Man 2018.05.18 11:13:38
Eddig is benne volt a levegőben, de sajnos mostanra hivatalossá vált, hogy a Juventus és a labdarúgás történetének egyik legfontosabb játékosa és legnagyobb kapusa, Gigi Buffon szombaton a Hellas Verona ellen játssza utolsó mérkőzését az Öreg Hölgy mezében. A klub elnöke és a veterán klasszis…..
Cigarette Smoking Man 2018.05.17 12:47:09
A Juventus vezetője, Beppe Marotta az AS Roma elleni idegenbeli meccs előtt különleges scudettóról beszélt, azonban a csapat edzője tekintetében nem bocsátkozott garanciák biztosításában. „Ez a scudetto rendkívül különleges érzéseket ébreszt, még ha nem is biztosítottuk még be teljesen, és azért…..
A Tuttosport értesülései szerint, amennyiben a Chelsea vezetősége Maurizio Sarri szerződtetése mellett dönt, az olasz szakember megpróbálja majd megszerezni a Serie A gólkirályát a Juventustól. A mestert többször hírbe hozták a Stamford Bridge-ben székelő klubbal, szerződésében pedig nyolcmillió…..
A Mediaset Premium állítása szerint Massimiliano Allegri a következő szezonban szeretne újra együtt dolgozni Giacomo Bonaventurával, akit jelenlegi klubja, az AC Milan 25 millió euróra árazott be. A hírforrás szerint a Jack becenevű középpályás a torinóiak mesterének egyik…..
Cigarette Smoking Man 2018.05.02 12:16:27
Olasz források szerint az FIGC képviselője úgy döntött, hogy nem indít vizsgálatot vagy eljárást a Juventus mestere, Massimiliano Allegri ellen, miután a tréner többféleképpen értelmezhető megjegyzéseket tett Paolo Tagliaventónak. A bianconero csapat 3-2-re nyert az Inter ellen szombaton, azonban a…..
Olaszországi források szerint a Liverpool középpályása, Emre Can végre készen áll egy öt évre szóló szerződés aláírására a Juventus együttesével. A Tuttosport és a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus sikerrel zárhatja az Emre Can megszerzéséért folytatott kampányt, miután a német…..
Massimiliano Allegri az Inter felett aratott felettébb izgalmas 3-2-es győzelem után magyarázatot adott a játékosválasztásra, és véleménye szerint az szombati győzelem nagy különbséget jelenthet a scudettóért zajló harcban. „Csodálatos este volt a futball számára, amely során a győzelemre szoruló…..
Cigarette Smoking Man 2018.04.29 21:44:28
@Tombi1986: Már itthon is léteznek INTER-szurkolók? Stop Soros! :s