Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istvàn95

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő említésre méltó eseményre egy hónapot kellett várni, ekkor néhányan a svájci határ mellett lévő slabor laktanyába mentünk, hogy letegyük a jogsit VBHP-re. Ez egy páncélozott felderítő jármű, a luxus kategóriából. Volt benne Mercedes motor, automata váltó, 7 külső kamera a tolatáshoz és a…..
Istvàn95 2017.07.08 01:15:55
Udv mindenkinek
tegnap érkeztem vissza a légiobol
2hetet toltottem bent és komolyan mondom nagyon tetszett.
Az elso hét picit unalmas volt civilként két dolog volt amit vàrtunk az étkezések és a tesztek, de mikor àtkerultem kékbe jobb volt dolgoztunk edzhettunk este fele mikor kinyitott a "klub" vehettunk csokit és kolàt vagy lipton teàt.
Nagyon jol érzetem magam a tesztek is jol mentek és a munkàban is aktiv voltam.
Viszont a rouge vàlasztàs napjàn haza kuldtek és még rajtam kivul jo pàr embert ez nagyon ledobbentett ugyanis én voltam az egyetlen magyar, sem civilben sem kékek kozott sem a rouge-ok kozott nem volt magyar szàrmazàsu és a tesztek is jol mentek
mégis elkuldtek :/ ràadàsul nem is akàr hogy, mindenki definitit kapott azaz végleges elutasitàst.
Rendorségi ugyem nem volt viszont a apumnak igen anyumnak és még a mostoha fateromnak is volt a gestapo nagyon nem kedvelt és még a személyimbe is bele kotott hogy tul régi és hogy o nem fogadja el.
Ereztem hogy a gestapo teszt nem alakult a legjobban de nem hittem volna hogy elutasitanak foleg h fiatal vagyok sportos a tesztjeim jok lettek és egyeduli magyar voltam.
Nem akarom ezt annyiba hagyni és valahogy szeretnék vissza kerulni ugyan végleg elutasitàst kaptam a tobbi elutasitottal egyutt de valami megoldàs csak van. Nem vagyok buntetett eloéletu semmi problémàm nem volt rendorséggel soha igyhàt végkép nem értem :/
Van valamilyen megoldàs ??? Esetleg màs orszàgban idegen légio?? Szeretnék vissza kerulni a Francia Légioba bizom benne hogy van valami kis kapu.
Nagyon jo élmény volt igaz az eleje tesztekbol és munkàbol àll
de nagyon tetszett az egész rendszer.
Bakker és pont a Rouge vàlasztàson :/.