Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cincúr M.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ebben a blogban néha rosszul is irtam magyarokról, viszont meg senki nem irt vissza nekem csunyán.Ez kicsi meglepő dolog számomra, mert ha valaki rosszul ir Japánról, biztos lesznek olyan japánok, akik azonnal bántanak.Nekem vannak panaszok is magyarokra, de itt mindenki szivesen halgat…..
Sziasztok!Tegnap mentem a nyelviskolába vizsgát tenni, de azt mondták, hogy jól beszélek, és nincs náluk olyan osztály, amely nekem való.Örülök, de nem örülök.Sajnos ez az ingyenes magyar óra nem volt nekem való. Ezért tovább keresek más iskolat. Ha Japánba mesz és ott akarsz élni, akkor valahogyan…..
Az egészséges vitatkozással semmi gond nincs és hát ha valami, ez a téma tökéletes alap hozzá. Direkt nem (csak) szakember véleményét kértük ki, hogy egymás szemével is lássuk a világot. Adjunk a gyereknek zsebpénzt? Ne adjunk? Ha igen, mikortól és mennyit? Egy kétgyerekes…..
Cincúr M. 2017.08.06 14:38:51
@mokuspanna: Üdv!
Régen napi rendszerességgel jártam könyvtárba. Egy idő után aki fiatalabb volt, mint 18 annak a könyvtárbérlet meghosszabbításához kellett a szülő. Az anyukám meg nem ért rá erre így nem tudtam menni. A rukkolát már próbáltam.