Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soldatka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan bő egy évszázaddal ezelőtt az aranytartalék biztosította egy valuta erejét, azonban mostanra már a gazdaság ereje adja a fizetőeszköz stabilitását. Ennek ellenére még mindig vannak olyan központi bankok, amelyek nem is kevés aranyat tárolnak a pincében. Európában az…..
soldatka 2017.06.09 19:15:09
@Omnisapient: Persze, hogy nincsen annyi, de a blogger már csak olyan, hogy előbb blogol, utána meg felháborodik, ha a kommentelők szembesítik a faszságaival.
Svájcnak 1040 tonna aranya van, tényleg kurva nehéz volt utána nézni: tradingeconomics.com/switzerland/gold-reserves
A Fidesz a közösből, az adónkból a saját propagandabirodalmát hozta létre és pénzeli folyamatosan. Nemrég egy meglehetősen hosszú anyag jelent meg az Indexen, ahol fillérre lebontva, fekete-fehéren látszik, hány milliót, milliárdot toltak bele a propagandamédiába. És loptak el az országtól...
Ahol ma mesés túraútvonal vezet a Badacsony lankáin, egykor bazaltbánya és munkatábor működött. Az Istvándy-pincészet túráján a hegy sötét múltjából kaphatsz egy kis ízelítőt. Istvándy Gergő borász komoly kutatásokat végzett a témában, és összeállított egy élménytúrát, amelynek a kiindulópontja a…..
soldatka 2017.06.06 15:00:00
@Awkward Avoidance Viking: Köszönjük!
Mióta kiderült, hogy az ismeretségi körben van egy srác, aki melegpornókban szerepelt, azóta akartam rávenni, hogy meséljen róla. Amikor végül sor került a beszélgetésre, rengeteg kérdés merült fel bennem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék elő velük. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak fel kell…..
soldatka 2017.06.06 14:35:31