Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amarigiel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudom, tudom. Erdőben biciklizni, és a kerékpározásra kijelölt erdészeti magánútról letérni az 1999. évi, akárhányadik törvény, akármelyik paragrafusa alapján tilos, de ki tudna ellenállni a kihívásnak, hogy az unalmasan sima aszfalt után ne a bódító illatú fák…..
   Fotó: Filep László   Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra…..
Amarigiel 2017.05.19 17:14:45
@Durrell: mindig is lesz majd és jön egy ember akiben pont az hiányzik, tökéletes meg szuper, de pont az a pici nincsen meg benne, ezért elkezdi keresni egy másikban, és lehet megtalálja, de csak azt a picit, belőle meg az hiányzik ami otthon már van, ezért mindig visszatáncol hazai pályára. .... és kezdi előlről az egészet amikor már az otthoni unalmas és megszokott, jöhet a szwing :-)

egyet felejtenek el ...az elfogadás ami nem egyenlő a beletörődéssel, elfogadom úgy ahogy van, minden hibájával...mert szeretnem....