Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorrolovag

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
autózz! Gyorshajtás 20 méteren 2008.12.13 11:31:00
Egy kis offtopic szolgálati közleménnyel kezdeném a mai bevezetőt. Ismét csak regisztrált felhasználóként tudtok kommenteket írni. Egyszer már bevezettük ezt, de mivel sokan kértétek, hogy állítsuk vissza a teljesen szabad hozzászólást, ezért engedtünk és töröltük a…..
Szóval, először is, érdekes módon vannak olyan rajzfilmek, amelyeken még felnőtt fejjel is tudok nyeríteni, ilyen például a Boci és Pipi, az Én vagyok Menyus, Hódító hódok vagy itt van a legújabb, amiből eddig csak egy részt láttam, a Phineas és Ferb, ami ezt a vonulatot viszik…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Lehet, hogy mégiscsak van Isten, és tényleg egy prűd, szerencsétlen fickó, akinek Semjén Zsolt a legjobb haverja? Mindenesetre a Mokkán most bosszút állt minden eddigi hülyeségükért, csúnya fergeteget küldött a stábra és szétzavarta ez egész bűnös bandát. Ennél már…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Érdemes volt kivárni a csütörtököt, már nem csak a sorozatfüggők mondhatják, hogy na, a zsékategóriás mozifilmeken kívül másért is bekapcsolhatjuk a dobozt. Először azért tudjuk le a sorozatok felsorolását, aztán nézzük, mit kapnak, akik mozira vágynak. Természetesen a…..
Sok dolgunk van, vágjunk bele. Nem nagyon illik az általános vasárnapi délutáni punnyadásba a múlt héten elhunyt Sánta Ferenc regényéből készült Az ötödik pecsét (m1, 16:35), viszont kötelező darab, mert Fábri Zoltán remek munkát végzett, akárcsak a nagyszerű színészek:…..
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
zorrolovag 2008.06.12 12:03:21
Integrátor Pozitív PR! 2008.06.08 15:59:00
   Integráció. A szó amitől rettegünk manapság. És nem értjük. Miért van erre szükség egyáltalán? Miért kell egyáltalán piszkálni ezzel a romákat? És valóban. Nem kell. Nem őket kell. Nem egyes embereket kell. Sőt. Nem is kell. Csak lehet. De. 2008-ban…..
Zseniális turistaszopató megoldást fedezett fel Ákos a Várban. Épp csak a panorámát nem takarták le vászonnal a felújítás idejére:Itt voltak vidéki barátaink a hétvégén. Felvittük őket a Várba... Ugyebár turistaszezonban pénzt szednek a Halász Bástyánál... ok,…..
Megszületett a vb eddigi legnagyobb meglepetése, nehéz helyzetbe hozták magukat a szlovákok. Bővültek a keretek, jön Koivu, Nabokov, Plekanec, Budaj és sokan mások. Svájc–Fehéroroszország 2-1Négy új, az NHL-ből érkezett játékosa nem adott nagy lendületet…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Lassan közeledik az évadfinálé, sűrűsödnek az események, habár a hazai nézők még csak ma szembesülnek az ötödik, "mindent vivős" epizóddal, azzal, ami olyan a Lost világában, mint a Lola-T volt az autóskártyában. Az ugrás után az ABC-n soron következő 11. epizód…..