Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miv

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi Maláj GP-n szabályos utoljára az oldallégterelőre szerelt visszapillantó, a fél mezőnynek új helyet kell találnia a kicsi, de annál fontosabb eszköznek. A pilóták Ausztráliában akadtak ki, legtöbbjük semmit nem lát a mozgó, vibráló minitükörben, ami…..
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
A tajvani Economic Daily News úgy értesült, hogy a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company és a United Microelectronics Corporation már várja az Apple megrendelését az iPhone nanók csipjeinek legyártásához. A pletyka szerint a gyártást legkorábban márciusban kezdik meg, és az…..
Megjelent a T-Mobile hivatalos árlistája, az iPhone 3G négyféle konstrukcióban vihető haza: 9900 forintos és 16990 forintos havidíjjal, valamint 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírásával. A vasárnap megjelent pletyka megalapozott volt, a T-Mobile ikon 400 nevű díjcsomagban…..
Uri beszáll a csengőhang bizniszbe, pedig ugy e ha akkora mentalista lenne, akkor átküldené a telefonomra azt a csengőhangot, amire éppen gondolok. A videót a youtube-on találtuk, mediainfoo tolta fel, kösz! ..