Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playboy Gyuszi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadjunk, hogy amikor elolvastátok a cikk címét, nagy valószínűséggel elsőként a "Mennyi?!" vagy pedig az “Olyan régi?!”, esetleg az ezekből következő költői kérdés, az “Ilyen öreg vagyok?” hangzottak el. A forrásokat keresgélve az évfordulós cikkeinkhez bennem is ugyanezek szoktak felmerülni, az…..
Playboy Gyuszi 2019.01.31 17:43:06
Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei (bővebben előző cikkünkben olvashatsz róla), például hogy elkerülheted a szupermarketben előforduló legbosszantóbb vásárlótípusokat és a totálisan lehangolt eladókat. Készítsd be a popcornt, ugyanis összegyűjtöttük minden idők legirritálóbb és…..
Nem tudjuk, hogy L. barátunk az elmúláson és az élet körforgásán merengett az őszi napsütében, vagy egyszerűen rohant, mint állat azon a szeptemberi napon, de a lényeg, hogy az új helyett a régi autója rendszámával sikerült parkolást indítania. Akár a romantikus mélázás, akár a XXI. századi…..
Playboy Gyuszi 2017.10.28 15:38:21
@MrZed001: Teljesen igazad van. Az egész csak hozzáállás kérdése. A kilencvenes évek elején voltam először Németországban. Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy az utcai telefonfülkébe bedobtam x márkát, és a kijelzőn ment a számláló visszafelé, hogy mennyi beszélgetésre elegendő még az összeg. Amikor leraktam, szépen visszaadta a fel nem használt pénzt.