Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szöszi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barcs Flash Miki elérkezett programnemajánlója területi csúcspontjához, amiben saját zenekarát diszkréten "nagyon ajánlja" vasárnap este 10-kor a Bahia-színpadon: Augusztus 13. vasárnapTankcsapdát nem ajánlom. Ghymest 13 éven aluliaknak kifejezetten ajánlom, följebb…..
Szöszi 2006.11.28 16:49:07
Kedves drflash, shyning, Barcs
Nektek el kéne jönötök vitorlázni velünk!Erősíteni kéne a csapatot, nagyon szarok vagyunk nélkületek:
www.raffica.hu

Aztán ismerek egy jó kis kikötőt amolyan 5csilagos környezetben lévőt, ott kéne egy spontán előadodó jótékonysági koncertet adni, a milliárdos "barátaink" megsegítésére. (ingyenpia ott mindig van)
Íme az utolsó ajánló Barcs Mikitől, a legviccesebb szintagmával, amit az Animáról valaha leírtak: Living Colour: niggerekből álló hardcore fehér zene, nagyon jó. De ez is őszenekar, már abszolút nem divat. Arra megy a dobos. Itt az Iggy Pop, azt igen, Animát nem ajánlom:…..
Szöszi 2006.11.28 16:31:19
Az embernek szüksége van egy túlélőkészletre, ha meg valahová, az mp3-lejátszóra mindenképpen fel kell tölteni azokat a cuccokat, melyek például egy balul sikerült franciaországi stoppolás alatt segítenek átvészelni a 10 órás várakozást. Ebben próbálunk segíteni rocker…..
Csáp Géza Háború a lemezpiacon 2006.10.11 17:19:16
Ezzel sokan jó sokat szarakodhattak, de megérte, tényleg: ..